• Haberler
  • Spor
  • Uğur kaçırdı Hisar kazandı – Kocatepe Gazetesi

Uğur kaçırdı Hisar kazandı – Kocatepe Gazetesi

Barlak Yapı Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Demirspor kendi sahasında Hisar Belediyespor'u konuk etti. Maçın 44. dakikasında çok net bir gol pozisyonu bulan Demirspor Uğur Tukul'la golü kaçırdı. Bu pozisyonun sonrasında gelişen Hisar Belediyespor atağında Zekeriya gol attı ve ilk yarı 1-0'lık skorla Hisar üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarıda Murat ve Orhan'la iki gol daha [&hellip]

Barlak Yapı Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Demirspor kendi sahasında Hisar Belediyespor’u konuk etti. Maçın 44. dakikasında çok net bir gol pozisyonu bulan Demirspor Uğur Tukul’la golü kaçırdı. Bu pozisyonun sonrasında gelişen Hisar Belediyespor atağında Zekeriya gol attı ve ilk yarı 1-0’lık skorla Hisar üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarıda Murat ve Orhan’la iki gol daha bulan Hisar Belediyespor karşılaşmayı 3-0’lık skorla kazandı.
MAÇTAN DAKİKALAR
44. dakikada gelişen Demirspor atağında defansın arkasına atılan pasla buluşan Emre Pancar, topu ceza alanına sağ kanadına taşıdı. Emre şık bir pasla topu Uğur’a gönderdi. Uğur yaptığı vuruşla herkesi şaşkına çevirdi boş pozisyonda topu auta gönderdi.
45. dakikada gelişen Hisar Belediyespor atağında Zekeriya Yakub topu Demirspor ağlarına bıraktı. 1-0
82. dakikada gelişen Hisar atağında kazanılan kornerde yapılan ortayı kafayla Orhan arka direğe gönderdi. Zekeriya kafayla tekrar 6 pas içinde bulanan Murat’a gönderdi. Murat sadece dokundu ve top filelerle buluştu. 2-0
90+3. dakikada gelişen Hisar atağında golcü oyuncu Orhan maçın skorunu belirleyen golünü kaydetti. 3-0
Bu dakikadan sonda gelişen ataklarda başka gol olmazken Hisar Belediyespor liderliğine devam ediyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme