Uğur Dündar'ın Kaç Tane Çocuğu Var?

Araştırmacı gazeteci Uğur Dündar'ın kaç çocuğu var?

İşte Hayat, Hodri Meydan, Arena gibi programlara herkesin aklına kazınan Uğur Dündar’ın evlilik hayatı çok göz önünde değildi. Uzun yıllar reyting rekorları kıran yapımların gazeteciliğini ve araştırmacılığını yapan Dündar’ın sadece bilinen bir evliliği bulunmaktadır. 
1993 yılında Yasemin Baradan ile Uğur Dündar nikah masasına oturdu. Çift İstanbul’daki düğün törenine sadece yakın çevresini çağırdı. Çiftin bu evlilikten üç tane çocuğu bulunmaktadır. Bora, Bartu ve Damla isimlerindeki çocuklar Dündar ve Baradan çiftinin çocuklarıdır. 
Bora ve Bartu’nun son halleri babasının gençliğine benzerken, Damla’nın da küçüklüğü aynı babası Uğur Dündar gibidir.

UĞUR DÜNDAR KİMDİR?

1970 yılında TRT'nin açtığı sınavı kazanan Uğur Dündar, televizyon yapımcısı olarak çalışmaya başladı ve aynı yıl Resmî Gazete yazarlığı yaptı. Aynı dönemde Birleşik Krallık'ta BBC'nin "Televizyonda Yapım-Yönetim" kursuna katıldı. Türkiye'ye döndükten sonra TRT'de yapımcı, yönetmen ve sunucu olarak çeşitli televizyon programlarına imza attı.

TRT'de 19 yılı aşkın süre görev yapan Uğur Dündar, 1986 yılında Hürriyet gazetesinde yazarlık yapmaya başladı ve Türkiye'de araştırmacı televizyon gazeteciliğinin öncüsü oldu.

1992 yılında Show TV'ye geçen Dündar, Hürriyet'in 1994'te Aydın Doğan'a satılmasının ardından,1995'te Show TV'den ayrılıp Kanal D'ye geçti. 2000 yılında tekrar Show TV'ye dönen Dündar, ardından Star TV'ye geçerek kanalın Haber Genel Yayın Yönetmeni oldu ve Star'da köşe yazarlığı yaptı. 2001 yılında Kiss TV ve Sabah Gazetesi'nde çalıştı, ardından atv'ye geçti ve sonrasında tekrar Star TV'ye dönerek yeniden köşe yazarlığına başladı. Sonraki yıllarda Kanal D'ye geri döndü ve 2004'te CNN Türk ile ortak yayınlar yaptı.

2008 yılında Star TV'de Haber Genel Yayın Yönetmeni olarak görev yapan Uğur Dündar, ana haber bültenini sundu. 2010 yılında yeniden Hürriyet'te yazarlığa döndü.

Uğur Dündar, bugüne kadar birçok önemli programa imza attı. Özellikle Arena programının genel yönetmenliğini yaparak büyük ses getirdi ve bu programla çok sayıda ödül kazandı. Arena, yıllardır Türkiye'nin gündemini belirleyen önemli haber programlarından biri olarak hafızalarda yer etti.

Bakmadan Geçme