• Haberler
  • Genel
  • UFO'lar Afyon'u ziyaret etti – Kocatepe Gazetesi

UFO'lar Afyon'u ziyaret etti – Kocatepe Gazetesi

Sirius Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi'nin verilerine göre UFO'lar Afyonkarahisar'ı da ziyaret etti Sirius Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi'nin verilerine göre 1 Ağustos-10 Kasım tarihleri arasındaki UFO hareketliliğinde Afyonkarahisar da bulunuyor. Bu dönemde yapılan toplam ihbar sayısı 2 bin 234'ü buldu. Bu ihbarların 392 dijital fotoğraf kameralarına kaydedildi. Kaydedilen görüntülerin yüzde 14'ünün UFO olduğu tespit edildi. Sirius [&hellip]

UFO’lar Afyon’u ziyaret etti

Sirius Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi’nin verilerine göre UFO’lar Afyonkarahisar’ı da ziyaret etti

Sirius Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi’nin verilerine göre 1 Ağustos-10 Kasım tarihleri arasındaki UFO hareketliliğinde Afyonkarahisar da bulunuyor. Bu dönemde yapılan toplam ihbar sayısı 2 bin 234’ü buldu. Bu ihbarların 392 dijital fotoğraf kameralarına kaydedildi. Kaydedilen görüntülerin yüzde 14’ünün UFO olduğu tespit edildi.
Sirius Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi’nin açıklamasında şu ifadelere yer verildi:
“Gözlemlerin ve kayıtların yapıldığı bölgeler; İstanbul ve çevresi, Antalya, Alanya, Adana, Bursa, Bozcaada, Samsun, Ankara, İzmir, Efes ve çevresi, Manisa, Afyonkarahisar, Denizli, Kayseri, Sivas, Nevşehir, Aksaray, Konya, Eskişehir, Safranbolu, Giresun, Kıbrıs, Kütahya, Adıyaman, Ağrı, Erzurum, Zonguldak, Ayvalık, İzmit, Yalova, Bolu, Çeşme, Bayburt, Balıkesir, Hatay, Sakarya, Tuz Gölü, Bodrum, Uşak, Şanlıurfa. Türkiye’de son 10 yıldır yapılan ihbar ve gözlemlerdeki artış oranı her yıl ortalama %15 civarındayken, 2012 yılında yapılan gözlem ve ihbar sayısı diğer yıllara gore % 35, 2013 yılında % 45 artış göstermişti. Bu artış 2014 yılında ise ilk defa %60 a yükselmiştir. Bu durum tüm diğer dünya ülkeleri için de benzer artışları göstermektedir ve dünya genelinde yapılan UFO gözlemlerinde çok ciddi artışlar saptanmaktadır.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme