Ufka Yolculuk Yarışması 10'uncu kez yapılacak

Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması, Server Yaşam Vakfı'nca toplam 1 milyonluk ödülle yapılacak   17 Ocak'ta başlayan başvuru süreci 18 Nisan'da sona erecek. Yarışma 4 kategoriden oluşuyor. Bu kapsamda UFKA Yolculuk İl Temsilcisi Sadettin Kocagöz ve komisyon üyeleri Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'i ziyaret etti. Ziyarette, yapılacak olan yarışma hakkında istişarelerde bulunuldu. Yarışmaya destek olduklarını [&hellip]

Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması, Server Yaşam Vakfı’nca toplam 1 milyonluk ödülle yapılacak

17 Ocak’ta başlayan başvuru süreci 18 Nisan’da sona erecek. Yarışma 4 kategoriden oluşuyor. Bu kapsamda UFKA Yolculuk İl Temsilcisi Sadettin Kocagöz ve komisyon üyeleri Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’i ziyaret etti. Ziyarette, yapılacak olan yarışma hakkında istişarelerde bulunuldu. Yarışmaya destek olduklarını belirten Başkan Zeybek, tüm Afyonkarahisarlıları ve gençleri yarışmaya katılmaya davet etti.
YARIŞMA 4 KATEGORİDEN
OLUŞUYOR
Bu yıl “Sağlıklı Düşünmek” temasıyla 4 farklı kategoride Türkiye genelinde gerçekleştirilecek olan yarışmada toplam ödül ise 1 milyon lira. Her kategoride birincilere 10 bin, ikincilere 9 bin, üçüncülere ise 8’er bin lira ödül verilecek yarışmada, ilk 50’ye giren yarışmacılar ödüllendirilecek. Ayrıca her ilde bulunan STK’ler tarafından çeşitli il ödülleri verilecek.
İlkokul kategorisinde katılanlar “Elma Dersem Düşün”, ortaokul kategorisinde katılanlar “Eyvah! Ceviz Çatırdıyor”, lise ve yetişkin kategorilerinde katılanlar “Düşün! Bir de Sağlıklı Düşün” kitaplarını okuyarak yarışmaya hazırlanabilecekler. Kaynak kitaplar belirlenen satış noktaları veya www.iyimarket.com web sitesi üzerinden sipariş edilebilecek. Yarışma başvuruları ise www.ufkayolculuk.com üzerinden 18 Nisan saat 20.00’ye kadar yapılabilecek.
Katılımcılar 17-18 Nisan’daki 1’inci aşama sınavına, bulundukları yerden 08.00-20.00 arasında 2 gün boyunca çevrim içi olarak girebilecek. 2’inci aşama sınavı, çevrim içi olarak 22 Mayıs’ta yapılacak. Yarışmaya ilişkin detaylı bilgiye “www.ufkayolculuk.com” üzerinden ve sosyal medya hesaplarından ulaşılabiliyor.
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Bakmadan Geçme