Ufka Yolculuk Afyon ödülleri sahiplerini buldu

Yarışmanın Afyonkarahisar'daki ortağı Necat Gençlik Spor Kulübü oldu.Bu yıl yarışmacıların evrensel bir değer olan 'Güzel Ahlak' konusunda bilinçlenmesinin amaçlandığı ödüllü kitap okuma yarışmasında dereceye girenlere Türkiye ödülleri daha önce İstanbul'da düzenlenen törenle takdim edilmişti. Afyonkarahisar ödülleri ise Hattat Ahmet Karahisari Kültür Merkezinde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törene Milli Eğitim İl Müdürü Metin Yalçın, İl Kültür [&hellip]

Yarışmanın Afyonkarahisar’daki ortağı Necat Gençlik Spor Kulübü oldu.
Bu yıl yarışmacıların evrensel bir değer olan “Güzel Ahlak” konusunda bilinçlenmesinin amaçlandığı ödüllü kitap okuma yarışmasında dereceye girenlere Türkiye ödülleri daha önce İstanbul’da düzenlenen törenle takdim edilmişti. Afyonkarahisar ödülleri ise Hattat Ahmet Karahisari Kültür Merkezinde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törene Milli Eğitim İl Müdürü Metin Yalçın, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Mehmet Tanır, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Afyonkarahisar Barosu Başkanı Turgay Şahin, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, akademisyenler, yarışmacılar ve aileleri katıldı.
BİSİKLET KAZANDILAR
Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda ödüller sırasıyla dereceye girenlere takdim edildi. Ödüller ilk, orta ve lise kategorisinde ilk ona girenlere verildi. Ayrıca 200 kayıt yapan okullar için okul birincilerine bisiklet hediyesi verildi.
Törende Ufka Yolculuk İl Temsilcisi Doç. Dr. İsmail Zorluer ve İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Mehmet Tanır birer konuşma yaptı.

Bakmadan Geçme