Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“UEFA İkiyüzlülük Yapıyor”

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Türkiye-Avusturya maçında bozkurt işareti yaparak sevincini paylaşan Milli Futbolcu Merih Demiral hakkında açılan soruşturma nedeniyle UEFA’ya tepki verdi. Mısırlıoğlu, “UFEA ikiyüzlülük yapıyor.” dedi

İYİ Parti İl Başkanı

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Tadic çetnik selamı verince sorun olmadığını, Türklüğün simgesi Bozkurt işaretine gelince soruşturma açıldığına dikkat çekti.

Başkan Mısırlıoğlu, konu hakkında yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Sırplar yapıyor soruşturma yok. Bellingham yapıyor soruşturma yok. Türkler yapınca soruşturma açılıyor. Milli Takımımız muhteşem bir zaferle hepimizi gururlandırmıştır. Maçta gollerimizi atan futbolcumuz Merih Demiral gol sevincinden sonra Türk’ün simgesi olan Bozkurt işareti yaparak sevinmiş ve tüm Türk dünyasının hislerine tercüman olmuştur. Ancak UEFA, Bozkurt işareti yapan Milli futbolcumuz hakkında soruşturma başlatıldığını duyurmuştur.  UEFA’nın bu eylemi Türk’lüğe ve tüm Türk dünyasına hakarettir. Mustafa Kemal Atatürk, Bozkurt işaretine büyük önem vermiştir ve Bozkurt işareti Türk tarihinde kurtuluş sembolü olarak yer almıştır. Atatürk döneminde çıkarılan Bozkurtlu pulları buna örnektir.  UEFA’nın Merih Demiral, hakkında aldığı karar yanlıştır. Bu karardan vazgeçilmesi gereklidir.”