• Haberler
  • Genel
  • Ucuz ve kaliteli ürünler – Kocatepe Gazetesi

Ucuz ve kaliteli ürünler – Kocatepe Gazetesi

Altıntaş Tekstil, Afyonkarahisar’daki ikinci şubesini Ambaryolu’nda açtı, Altıntaş Tekstil’in ikinci şubesinin açılışında yoğunluk yaşandı Altıntaş Tekstil, ucuz ve kaliteli hizmetini Kurtuluş Caddesi’ndeki şubesinden sonra Ambaryolu’ndaki ikinci şubesinde de sürdürecek. Altıntaş Tekstil işletmecisi İsa Altıntaş, “Mağazamızda erkek, bayan, çocuklara yönelik giyim eşyalarıvar. Her bütçeye göre ürünümüz var. Ama orta gelirli aileler bizi daha çok tercih ediyor” [&hellip]

Ucuz ve kaliteli ürünler

Altıntaş Tekstil, Afyonkarahisar’daki ikinci şubesini Ambaryolu’nda açtı, Altıntaş Tekstil’in ikinci şubesinin açılışında yoğunluk yaşandı

Altıntaş Tekstil, ucuz ve kaliteli hizmetini Kurtuluş Caddesi’ndeki şubesinden sonra Ambaryolu’ndaki ikinci şubesinde de sürdürecek.
Altıntaş Tekstil işletmecisi İsa Altıntaş, “Mağazamızda erkek, bayan, çocuklara yönelik giyim eşyalarıvar. Her bütçeye göre ürünümüz var. Ama orta gelirli aileler bizi daha çok tercih ediyor” dedi.
TOPTAN FİYATINA
PERAKENDE
Ürünlerin kaliteli olduğuna dikkat çeken İsa Altıntaş, “İstanbul, Bursa, Antep gibi şehirlerden geliyor ürünlerimiz. Biz getirdiğimiz giyim eşyalarına çok bir kâr koymadan halka sunuyoruz. Toptan fiyatına parekende satış yaparak halkımızın ürünlere daha kolay ulaşmasını sağlıyoruz” diye konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme