Uçurtma Şenliği 28. kez düzenlenecek

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından her yıl Hıdrellez Bahar Bayramı’nda düzenlenen Geleneksel Uçurtma Şenliği’nin, 6 Mayıs Salı günü gerçekleştirileceği bildirildi İLK ÜÇ ÖDÜLLENDİRİLECEKAfyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada, bu yıl 28.’si gerçekleştirilecek Geleneksel Uçurtma Şenliği’nde en güzel uçurtma ile en güzel uçan uçurtma dallarında ilk üçe giren yarışmacılara ödül verileceği ifade edildi. BULGUR PİLAVİ VE AYRAN İKRAM EDİLECEKHıdırlık Açık [&hellip]

Uçurtma Şenliği 28. kez düzenlenecek

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından her yıl Hıdrellez Bahar Bayramı’nda düzenlenen Geleneksel Uçurtma Şenliği’nin, 6 Mayıs Salı günü gerçekleştirileceği bildirildi

İLK ÜÇ ÖDÜLLENDİRİLECEK
Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada, bu yıl 28.’si gerçekleştirilecek Geleneksel Uçurtma Şenliği’nde en güzel uçurtma ile en güzel uçan uçurtma dallarında ilk üçe giren yarışmacılara ödül verileceği ifade edildi.
BULGUR PİLAVİ VE AYRAN İKRAM EDİLECEK
Hıdırlık Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleştirilecek uçurtma yarışmasına 7-14 yaş arası çocukların katılabileceği bildirilen açıklamada, Afyonkarahisar Belediyesi Çocuk Korosu ile Grup Utopia’nın sahne alacağı etkinlikte halk oyunları ekibinin de bir gösteri sunacağı belirtildi.
Açıklamada, saat 16.00’da başlayacak Uçurtma Şenliği’nde Afyonkarahisar Belediyesi tarafından vatandaşlara bulgur pilavı ve ayran ikramı yapılacağı ifade edildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme