• Haberler
  • Spor
  • Üçüncülük maçı bu hafta – Kocatepe Gazetesi

Üçüncülük maçı bu hafta – Kocatepe Gazetesi

Süper Amatör Lig'de mücadele eden Bolvadin Belediyespor ligin 16. haftasında kendi sahasında Demirspor'u konuk edecek. 27 puanı bulanan Bolvadin Belediyespor'un maçı kazanması halinde puanı 30'a çıkacak ve üçüncülüğünü sürdürecek. Bolvadin Belediyespor'un, Demirspor'a mağlup olması halinde ise Demirspor, 25 olan puanını 28'e çıkaracak ve üçüncü sıraya gerileyecek.İki takımın da maçı kazanmak için sahaya çıkacağı bu karşılaşmanın [&hellip]

Süper Amatör Lig‘de mücadele eden Bolvadin Belediyespor ligin 16. haftasında kendi sahasında Demirspor’u konuk edecek. 27 puanı bulanan Bolvadin Belediyespor’un maçı kazanması halinde puanı 30’a çıkacak ve üçüncülüğünü sürdürecek. Bolvadin Belediyespor’un, Demirspor’a mağlup olması halinde ise Demirspor, 25 olan puanını 28’e çıkaracak ve üçüncü sıraya gerileyecek.
İki takımın da maçı kazanmak için sahaya çıkacağı bu karşılaşmanın sonucu spor kamuoyu tarafından merakla bekleniyor. Bolvadin Belediyespor’un ev sahipliğinde Demirspor’u konuk edeceği maç Cumartesi günü saat 14.00’de Bolvadin İlçe Stadyumu’nda başlayacak.

Bakmadan Geçme