Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ücretsiz yarışa herkes davetli

Afyon Motor Sporları Merkezi

Afyon Motor Sporları Merkezi Padok Alanı’nda düzenlenecek Avrupa Akrobasi Şampiyonası ücretsiz izlenebilecek. Ayrıca yarışların ardından başarılı Rap müziğin sevilen ismi Allame, müzikseverlerle buluşacak

 

Avrupa Akrobasi Şampiyonası’nın final heyecanı bu hafta sonu Afyonkarahisar’da yaşanacak. 12 Ekim Cumartesi günü antrenman ve sıralama turlarının yapılacağı şampiyonada 13 Ekim Pazar günü final yarışları düzenlenecek.
GİRİŞLER ÜCRETSİZ OLACAK
Uluslararası Motosiklet Federasyonu (FIM) tarafından Avrupa Akrobasi Şampiyonası’nın son ayağı olan Göbeklitepe Kültür Finali Afyonkarahisar’da yapılacak. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Afyonkarahisar Belediyesi’nin ev sahipliğinde TSYD Ankara Şubesi destekleriyle Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından yapılacak organizasyonda motosiklet gösteri ustaları, Avrupa finalinde şampiyonluk için mücadele edecek. Afyon Motor Sporları Merkezi Padok Alanı’nda düzenlenecek gösteriler, iki gün boyunca ücretsiz izlenebilecek. 12 Ekim Cumartesi 12.00- 17.00 saatleri arasında antrenman ve sıralama turlarının yapılacağı şampiyonada 13 Ekim Pazar 10.00-17.30 saatleri arası final yarışları düzenlenecek.
Yarışların ardından başarılı Rap müziğin sevilen ismi Allame, müzikseverlerle buluşacak. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Avrupa Akrobasi Şampiyonası Göbeklitepe Kültür Finali’ne tüm Afyonkarahisarlıları davet etti.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti