• Haberler
  • Genel
  • Ücretsiz otopark ilgi görüyor – Kocatepe Gazetesi

Ücretsiz otopark ilgi görüyor – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediyesi’nce inşa edilen Ambaryolu Katlı Otopark araç sahiplerinin cazibe merkezi haline geliyor Bölge esnafı, mahalle sakinleri ve Ambaryolu’na alışveriş için gelen sürücüler tarafından büyük rağbet gören Katlı Otopark, modern yapısıyla da göz kamaştırıyor. Afyonkarahisar’ın en büyük katlı otopark özelliğini taşıyan 437 araçlık Ambaryolu Katlı Otopark son teknoloji ile donatıldı. Yüntaş tarafından geçici bir süreyle [&hellip]

Ücretsiz otopark ilgi görüyor

Afyonkarahisar Belediyesi’nce inşa edilen Ambaryolu Katlı Otopark araç sahiplerinin cazibe merkezi haline geliyor

Bölge esnafı, mahalle sakinleri ve Ambaryolu’na alışveriş için gelen sürücüler tarafından büyük rağbet gören Katlı Otopark, modern yapısıyla da göz kamaştırıyor. Afyonkarahisar’ın en büyük katlı otopark özelliğini taşıyan 437 araçlık Ambaryolu Katlı Otopark son teknoloji ile donatıldı. Yüntaş tarafından geçici bir süreyle ücretsiz olarak hizmet veren otoparkın, park sorununu ve araç trafiğini önemli ölçüde rahatlatacağı bekleniyor.
Otopark’ın hizmete girmesinden büyük memnuniyet duyan vatandaşlar ve bölge esnafı, “Otoparkta boş yer arayarak kat kat dolaşmı-yoruz. Bu da zaman ve yakıt kaybımızı önlüyor. Her katta dolu ve boş yer sayıları ledli panellerde gösteril-mesi de ilimizde ki kapalı otoparklar içinde bir ilk. Şehrin en kalabalık yerinde otoparkın olması bir ayrıcalık. Eskiden araçlarımızı park edecek yer arardık. Şimdi çok rahatladık. Başkanımız Burhanettin Çoban’a bu hizmeti için teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

Bakmadan Geçme