• Haberler
  • Spor
  • Ücretsiz futbol okulu açılıyor – Kocatepe Gazetesi

Ücretsiz futbol okulu açılıyor – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu öncülüğünde, Afyon Kocatepe Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü birlikte düzenledikleri Futbol Yaz Okulu açılacak. Çalışmalar Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü Atatürk Stadyumu Tesisleri'nde saat 10.00-12.00 arasında yapılacak. Açılacak Futbol Yaz Okulu'na 6-12 yaş arası çocuklar katılabilecek. Kayıtlar 21 Haziran tarihinden itibaren mesai [&hellip]

Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu öncülüğünde, Afyon Kocatepe Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü birlikte düzenledikleri Futbol Yaz Okulu açılacak. Çalışmalar Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü Atatürk Stadyumu Tesisleri’nde saat 10.00-12.00 arasında yapılacak. Açılacak Futbol Yaz Okulu’na 6-12 yaş arası çocuklar katılabilecek. Kayıtlar 21 Haziran tarihinden itibaren mesai saatleri içerisinde Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetim binasında yapılacak. Kayıt için gerekli belge ASKF‘den veya www.afyonaskf.com internet sitesinden temin edilebilir. Futbol Yaz Okulu 13 Temmuz Cuma günü başlayacak.
“KIYAFETLER
TARAFIMIZDAN KARŞILANACAK”
Futbol Yaz Okulu’na gelecek sporcuların sadece krampon getirmeleri gerektiğine dikkat çeken Afyonkarahisar ASKF Genel Sekreteri Alişan Akgün, “AKÜ BESYO ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile birlikte organize ettiğimiz bu ücretsiz Futbol Yaz Okulu’nda sporcuların kıyafetlerini biz temin ediyoruz. Gelecek sporcular sadece krampon getirecekler. Onun dışında kayıtlarımız için Afyonkarahisar halkına hitap edecek bazı yerlerde pankartlarımız var. 13 Temmuz Çarşamba günü ilk çalışmalarımız başlayacak” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme