Üç puana hasret kaldı: 1-1

Elibol Sandıklıspor, dün evinde Hacettepespor’la karşı karşıya geldi. Sezon başından beri hiç galip gelemeyen Elibol Sandıklıspor, rakibi karşısında 1-0 üstünlüğü ele geçirse de bu üstünlüğünü koruyamadı. Kırmızı-Beyazlılar, rakibiyle 1-1 berabere kaldı Spor Toto 3. Lig 2’nci Grup’ta şampiyonluk hedefiyle çıktığı yolda, hiç de istediği sonuçları alamayan Elibol Sandıklıspor, dün de evinde 2 puan bıraktı. Sezonu [&hellip]

Üç puana hasret kaldı: 1-1

Elibol Sandıklıspor, dün evinde Hacettepespor’la karşı karşıya geldi. Sezon başından beri hiç galip gelemeyen Elibol Sandıklıspor, rakibi karşısında 1-0 üstünlüğü ele geçirse de bu üstünlüğünü koruyamadı. Kırmızı-Beyazlılar, rakibiyle 1-1 berabere kaldı

Spor Toto 3. Lig 2’nci Grup’ta şampiyonluk hedefiyle çıktığı yolda, hiç de istediği sonuçları alamayan Elibol Sandıklıspor, dün de evinde 2 puan bıraktı. Sezonu Erzurum Büyükşehir Belediyespor mağlubiyetiyle açtıktan sonra, evinde Orhangazispor’la 0-0 berabere kalan Elibol Sandıklıspor, bir sonraki haftada da hem Türkiye Kupası maçında Kızılcabölükspor’a mağlup oldu, hem de iki gün sonra oynanan maçta Sancaktepe Belediyespor’a boyun eğdi. Bu puan kayıplarından sonra Teknik Direktör Hakan Hayati Karaca ile yollarını geçen hafta ayıran Elibol Sandıklıspor’da Teknik Direktörlük koltuğuna da Selim Özer getirildi. Dün, oldukça umutlu bir şekilde Hacettepespor maçına çıkan Elibol Sandıklıspor, rakibine 1 puan kaptırdı. Aldığı başarısız sonuçlara bir yenisini daha ekleyen Elibol Sandıklıspor, taraftarlarını yine üzdü.

Pozisyon yok

Elibol Sandıklıspor ile Hacettepespor arasında oynanan maçta iki takımın karşılıklı birer golü dışında net gol pozisyonları yaşanmadı. Taraftarlar, 90 dakika boyunca daha çok orta alan mücadelesi seyrettiler. Elibol Sandıklısporlu futbolcuların top kayıpları ve etkisiz oyunu dikkatlerden kaçmadı.

Ateşle dans başladı…

Elibol Sandıklıspor, ligin ilk 4 haftasını yalnızca 2 puanla kapattı. Son olarak Kırmızı Şimşekler, dün evinde Hacettepespor’la 1-1 berabere kaldı

Sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan Elibol Sandıklıspor, hedefinden uzaklaşmasının yanında, oynadığı oyun ve aldığı başarısız sonuçlarla taraftarlarını endişelendiriyor. Daha sezonun başı olmasına rağmen, kondisyon eksiğiyle dikkat çeken Elibol Sandıklısporlu futbolcular, ilerleyen haftalarda hele ki kış döneminde nasıl oyun oynayacaklar merak ediliyor.

4 maç sonra gol geldi ama…

Elibol Sandıklıspor, bu sezon gol atmakta büyük sıkıntı yaşıyor. Kırmızı Şimşekler,
daha önce oynadığı maçların hiçbirisinde gol atamamıştı. Dünkü müsabakada ise
rakip fileler havalandı. Ancak o da pozisyonla değil, penaltıyla…

Elibol Sandıklıspor’un aldığı başarısız sonuçlar taraftarlarını üzüyor. Kırmızı Şimşekler, 4 maçtır gol atamıyordu. Dünkü müsabakada ise Elibol Sandıklısporlu futbolcular, yine pozisyon meydana getirme sorunu yaşadılar. Buna rağmen hakemin beyaz noktayı göstermesiyle Elibol Sandıklıspor, 4 maç sonunda nihayet Umut Pusat’ın ayağından golü buldu. Ancak maçın genelinde Elibol Sandıklıspor, pek de iyi bir oyun sergileyemedi. Maçta öne çıkan dakikalar şöyle:
12’inci dakikada Hacettepespor atağında Veli’nin kullandığı serbest atışından gelen topu, Berat kafayla kaleye gönderdi, kaleci Oğuzhan gole izin vermedi.
28’inci dakikada Elibol Sandıklıspor atağında Gökhan’ın ortaladığı topu alan Mehmet, Hacettepe kalecisi Taha tarafından düşürüldü. Hakem penaltı noktasını gösterdi. Umut, penaltıyı gole çevirdi: 1-0.
İlk yarı Elibol Sandıklıspor’un 1-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.
İKİNCİ YARIDA CEVAP GELDİ
Elibol Sandıklıspor, Hacettepespor karşısında 1-0 öne geçti. Ancak bu üstünlüğünü ikinci yarıda kaybetti. İkinci yarıda öne çıkan dakikalar ise şu şekilde:
61’inci dakikada Hacettepespor atağında İbrahim’in kullandığı serbest atışta kaleci Oğuzhan gole izin vermedi.
73’üncü dakikada rakibine sert giren Elibol Sandıklıspor’un stoperi Resul, önce ikinci sarı kartı, ardından kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
79’uncu dakikada Mustafa’nın sağ kanattan ceza alanına ortaladığı topu takip eden Berat, düzgün bir vuruşla skora denge getirdi: 1- 1.
Karşılaşma 1-1 sona erdi.

Ercan Aktuna unutulmadı

Müsabaka öncesi hayatını kaybeden Milli takım ve Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Ercan Aktuna için 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı.

Haber ve fotoğraflar: Ramazan Hüseyin Biçer

Bakmadan Geçme