Üç Ayrı Suç Makinesi Yakalandı

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından haklarında çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama kaydı olan 3 kişi yakalanıp, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yakalanan şahıslardan hakkında 2 ayrı “Adet Gereği Açıkta Bırakılmış Eşya Hakkında Hırsızlık” , “Alkol ve Uyuşturucu Maddenin Etkisi Altındayken Araç Kullanma” , “Kullanmak İçin Uyuşturucu Madde Satın Almak” , “Hırsızlık” ve “İşyeri Dokunulmazlığını İhlal Etme” suçlarından 4 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası ile aranma kaydı bulunan N.Ç. isimli şahıs cezaevine gönderildi. 

“Çekle İlgili Karşılıksızdır İşlemi Yapılmasına Sebebiyet Verme” , “Kişisel Verileri Hukuka Aykırı Olarak Ele Geçirme Veya Yayma” , “Bilişim Sistemleri Banka Veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık” ve “Tüzel Kişi Sorumlusunun Karşılıksız Çek Düzenlemesi” suçlarından hakkında toplamda 11.700.398 TL adli para cezası ile aranma kaydı bulunan B.E. isimli şahısta yakalandı. 

Hakkında “Kasten Yaralama” suçundan 3 yıl 9 ay hapis cezası ile aranma kaydı bulunan C.Ç. isimli şahıs yakalanarak cezaevine gönderildi

Bakmadan Geçme