• Haberler
  • Genel
  • U15 ligi fikstürü çekildi – Kocatepe Gazetesi

U15 ligi fikstürü çekildi – Kocatepe Gazetesi

Dinar Belediyespor ve Sandıklı Spor A Grubu'nun liste başı olarak belirlenirken, ve Bolvadin Spor, Salar Belediye Spor B Grubu'nun seri başı oldular U15 LİGİNDE 10 TAKIM KATILDIToplam 10 takımın katıldığı ligde seri başlarından hariç 6 takımın Afyon merkez de olmasından dolayı her ikisini de deplasman gidebilmesi için kura çekimi yapıldı. U15 liginin 20-21 Eylül'e tekabül [&hellip]

U15 ligi fikstürü çekildi

Dinar Belediyespor ve Sandıklı Spor A Grubu’nun liste başı olarak belirlenirken, ve Bolvadin Spor, Salar Belediye Spor B Grubu’nun seri başı oldular

U15 LİGİNDE
10 TAKIM KATILDI
Toplam 10 takımın katıldığı ligde seri başlarından hariç 6 takımın Afyon merkez de olmasından dolayı her ikisini de deplasman gidebilmesi için kura çekimi yapıldı. U15 liginin 20-21 Eylül’e tekabül eden hafta içerisinde oynanması kararı alındı.
Bu grupların maçları oynandıktan sonra A grubunun birincisi ile B grubunun ikincisi, B grubunun birincisi ile A grubunun ikincisi çapraz sistem ile maçları oynayacak. Birinci olan Türkiye U15 Türkiye şampiyonasında Afyon’u temsil edecek.
U17 LİGİNE 4 TAKIM KATILDI
U 17 Ligi’nde Bolvadin Belediyespor, Elibol Sandıklıspor, Dazkırı Belediyespor ve Emirdağspor mücadele edecekler. Tek devrelik süre ve çift devrelik süre ile deplasman oynanacak. Birinci olan Türkiye şampiyonasında Afyon’u temsil edecek. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme