• Haberler
  • Genel
  • U-19 ligi’ne ‘Kanarya’ ambargosu – Kocatepe Gazetesi

U-19 ligi’ne ‘Kanarya’ ambargosu – Kocatepe Gazetesi

U-19 Futbol Ligi final maçında rakibi Afyonkarahisarspor’u 3-1 yenen Köy Hizmetlerispor, 2010-2011 Futbol Sezonu U-19 Ligi Afyonkarahisar Şampiyonu oldu Afyonkarahisar U-19 Futbol Ligi şampiyonu Cumartesi günü oynan final maçıyla belli oldu. Geçen yıl Sandıklıspor’u yenerek şampiyon olan Köy Hizmetlerispor, bu sezon da Afyonkarahisar-spor’u 3-1’le geçerek yine şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Genç Kanaryalar, iki yıl üst [&hellip]

U-19 ligi'ne 'Kanarya' ambargosu

U-19 Futbol Ligi final maçında rakibi Afyonkarahisarspor’u 3-1 yenen Köy Hizmetlerispor, 2010-2011 Futbol Sezonu U-19 Ligi Afyonkarahisar Şampiyonu oldu

Afyonkarahisar U-19 Futbol Ligi şampiyonu Cumartesi günü oynan final maçıyla belli oldu. Geçen yıl Sandıklıspor’u yenerek şampiyon olan Köy Hizmetlerispor, bu sezon da Afyonkarahisar-spor’u 3-1’le geçerek yine şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Genç Kanaryalar, iki yıl üst üste U-19 Ligi Şampiyonu olmayı başardı.
Gençler beğenildi
A grubunun lideri olarak finale yükselen Afyonkarahisarspor ile B grubu lideri Köy Hizmetlerispor, final maçıında Cumartesi günü saat 15.00’te Merkez 1 Nolu Saha’da karşı karşıya geldiler. Rakibine oranla daha iyi bir oyun ortaya koyan Genç Kanaryalar, mücadeleden 3-1 galip ayrıldı. İki takımın da kazanmak için büyük çaba harcadığı mücadeleyi izleyenler gençlerin futbol resitalinden memnun kaldı. Maçın ilk 15 dakikalık bölümü orta alan mücadelesi şeklinde geçti. Gerek Afyonkarahisarsporlu gençler, gerekse Köy Hizmetlerispor’un U-19 takımı rakip kale-lerde fazla bir varlık göstermediler. Ancak maçta gol perdesi 23’üncü dakikada açıldı. Köy Hizmetlerispor, Yunus Emre’nin attığı golle 1-0 üstünlüğü ele geçirdi. Kalesinde gördüğü şok golle sarsılan Afyonkarahisarspor, toparlanmaya bile fırsat bulamadan ilk golden yalnızca 3 dakika sonra kalesinde 2’nci golü gördü. 26’ncı dakikada Köy Hizmetlerispor, ceza sahası yan çizgisinin az gerisinden kaleyi çapraz gören bir noktadan serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen İbrahim Ayçiçek, orta şık karışımı bir vuruş çıkardı. Afyonkarahisarspor kalesine yönelen topa kimse dokunamazken, kontrpiyede kalan kaleci de topa müdahale etmeyince Afyonkarahisarspor 2’nci golü kalesinde gördü. 2-0 Afyonkarahisarspor’un farkı azaltma çabaları da sonuçsuz kaldı ve ilk devre 2-0 Köy Hizmetlerispor’un üstünlüğüyle sona erdi.
İkinci yarıda karşılıklı birer gol
Maçın ikinci yarısında Köy Hizmetlerispor, rakibine oranla daha iyi bir mücadele ortaya koydu. Bir çok gol pozisyonuna giren Köy Hizmetlerispor, bu gol pozisyonlarını cömertçe harcadı. Köy Hizmetlerispor ikinci yarıya iyi başladı. Sarı Kanaryalar, 50’nci dakikada Mustafa’nın golüyle durumu 3-0’a getirdi. Farkı iyice arayı açan Köy Hizmetlerispor, baskılı oyununu sürdürdü. Sarı Kanaryalar, Mustafa, Arif ve Mehmet’le gol pozisyonlarından yararlanamadı. 65’inci dakikada Afyonkarahisarspor atağında Mustafa’nın rövaşatası filelerle buluştu ve Afyonkarahisarspor maçtaki tek sayısını Mustafa’nın ayağından buldu. Maçın geri kalan dakikalarında da gol olmayınca mücadele Köy Hizmetlerispor’un 3-1’lik üstünlüğüyle sona erdi.

Bakmadan Geçme