• Haberler
  • Genel
  • U-16 şampiyonları Afyonkarahisar'da yarışacak – Kocatepe Gazetesi

U-16 şampiyonları Afyonkarahisar'da yarışacak – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar'da yapılacak olan U-16 Türkiye Şampiyonası 1'inci Kademe müsabakalarının istişare toplantısı Çınar Otel'de yapıldı U-16 Türkiye Şampiyonası 1'inci Kademe müsabakaları Afyonkarahisar'da yapılacak. Düzenlenecek turnuvada Burdur Yeni Burdurspor, Antalya Alanyaspor, Eskişehir DSİ Bentspor, İzmir Büyükşehir Belediyespor, Kütahya E.Ç. Devlet Hastanesispor ve Konya Selçuk Belediyespor takımları karşılaşacak. Önceki gün akşam saatlerinde Çınar Otel'de Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri [&hellip]

U-16 şampiyonları Afyonkarahisar’da yarışacak

Afyonkarahisar’da yapılacak olan U-16 Türkiye Şampiyonası 1’inci Kademe müsabakalarının istişare toplantısı Çınar Otel’de yapıldı

U-16 Türkiye Şampiyonası 1’inci Kademe müsabakaları Afyonkarahisar’da yapılacak. Düzenlenecek turnuvada Burdur Yeni Burdurspor, Antalya Alanyaspor, Eskişehir DSİ Bentspor, İzmir Büyükşehir Belediyespor, Kütahya E.Ç. Devlet Hastanesispor ve Konya Selçuk Belediyespor takımları karşılaşacak. Önceki gün akşam saatlerinde Çınar Otel’de Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreteri Alişan Akgün başkanlığında istişare toplantısı yapıldı. Akgün Başkanlığı’nda yapılan toplantıya İl Hakem Kurulu Başkanı Süleyman Güneş, TÜFAD Başkanı Mustafa Keser, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Atilla Mutluer, Futbol İl Temsilcisi İshak Demiroğlu ve turnuvada bulunan takımların yöneticileri katıldı.
ÇOCUKLARA TARİHİ
TOPRAKLARI ÖĞRETİN
Toplantıda konuşan ASKF Genel Sekreteri Akgün, “Komşu illerin başarılı takımlarını Afyonkarahisar’da ağırlamaktan çok mutluyuz ve onur duyuyoruz. Temennimiz kaza ve sakatlanma olmadan hak eden takımın ilimizden grup birincisi olarak çıkmasını istiyoruz. Türkiye şampiyonunun bu gruptan çıkan bir takım olmasını en içten duygularımla istiyorum.” diye konuştu.
Ayrıca takımların Cumhuriyet’in kazanıldığı topraklarda olduklarına dikkat çeken Akgün, “Cumhuriyetin kazanıldığı topraklardasınız. Futbolcularımıza bu tarihi toprakları gezdirin. Atalarının kanlarının döküldüğü bu toprakları; buralara kadar gelmiş bu çocuklar gezerek öğrensinler.” ifadesini kullandı.
Toplantı esnasında antrenman yapmak ve ısınmak için takımlara saha temini de yapıldı. Çekilen kuralar sonrasında fikstür belirlendi ve toplantı sona erdi. Son olarak toplantı çıkışında toplantıya katılanlar birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme