U-16 Ligi başlıyor – Kocatepe Gazetesi

U-16 Ligi bu hafta yapılacak Köy Hizmetleri-Afyonspor Gençlik, Afyonkarahisarspor-Çay Çağlayan Belediyespor müsabakalarıyla başlıyor. U-17, U-19, U-15 derken şimdi de U-14 Ligi bu hafta yapılacak final maçıyla sona eriyor. U-14 Ligi’nin de sona ermesiyle gençlerin futbol mücadelesi, devam ediyor. U-16 Ligi, bu hafta yapılacak iki karşılaişmayla başlıyor. Yarın yapılacak iki maçla başlayacak olan U-16 Ligi’nde Köy [&hellip]

U-16 Ligi başlıyor

U-16 Ligi bu hafta yapılacak Köy Hizmetleri-Afyonspor Gençlik, Afyonkarahisarspor-Çay Çağlayan Belediyespor müsabakalarıyla başlıyor.

U-17, U-19, U-15 derken şimdi de U-14 Ligi bu hafta yapılacak final maçıyla sona eriyor. U-14 Ligi’nin de sona ermesiyle gençlerin futbol mücadelesi, devam ediyor. U-16 Ligi, bu hafta yapılacak iki karşılaişmayla başlıyor. Yarın yapılacak iki maçla başlayacak olan U-16 Ligi’nde Köy Hizmetlerispor, Afyonspor Gençlik, Salar Belediyespor, Çay Çağlayan Belediyespor, Afyonkarahisarspor U-16 takımları mücadele edecek. Ligin açılış haftasında ise ilk maç yarın Köy Hizmetleri ile Afyonspor Gençlik takımları arasında oynanacak. Bu müsabakanın son dakikaları oynanırken Afyonkarahisarspor-Çay Çağlayan Belediyespor mücadelesi yer alacak.

Bakmadan Geçme