• Haberler
  • Spor
  • U-16 Erkekleri Afyon'da yarışacak – Kocatepe Gazetesi

U-16 Erkekleri Afyon'da yarışacak – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonaları Alt Yapı Faaliyetleri kız ve erkek kategorilerinde mücadele edecek takımlara ev sahipliği yapacak iller belli oldu. Federasyon tarafından belirlenen iller arasında Afyonkarahisar var. Afyonkarahisar U-16 Erkekler A Seviye Türkiye Şampiyonası'na 30 Nisan-6 Mayıs tarihleri arasında ev sahipliği yapacak.'AFYON'U TANITMAYADEVAM EDİYORUZ'Afyonkarahisar'ı tanıtmaya devam ettiklerinin altını [&hellip]

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonaları Alt Yapı Faaliyetleri kız ve erkek kategorilerinde mücadele edecek takımlara ev sahipliği yapacak iller belli oldu. Federasyon tarafından belirlenen iller arasında Afyonkarahisar var. Afyonkarahisar U-16 Erkekler A Seviye Türkiye Şampiyonası’na 30 Nisan-6 Mayıs tarihleri arasında ev sahipliği yapacak.
“AFYON’U TANITMAYA
DEVAM EDİYORUZ”
Afyonkarahisar’ı tanıtmaya devam ettiklerinin altını çizen Basketbol İl Temsilcisi Feyzullah Demirkale, “İlimizin adını basketbolda duyurmaya devam ediyoruz. Bildiği üzere son birkaç senedir büyük takımlarımızın alt yapılarını ağırladık ve ağırlamaya da devam ediyoruz. Bu sayede hem ilimizi tanıtmış oluyoruz, hem de her anlamda katkı sağlıyoruz. İnşallah önümüzdeki dönemlerde de bu tür organizasyonların yanı sıra, daha büyük organizasyonlara da ev sahipliği yapacağız” dedi.

MÜSABAKALARIN VERİLDİĞİ İLLER
Altyapı Türkiye Şampiyonaları’nın yapılacağı iller ve tarihler şu şekilde belirlendi:
ERKEKLER
U18 Erkekler A Seviye Türkiye Şampiyonası – 21 – 27 Mayıs 2018 (Sinop)
U16 Erkekler A Seviye Türkiye Şampiyonası – 30 Nisan – 6 Mayıs 2018 (Afyonkarahisar)
U16 Erkekler AA Seviye Türkiye Şampiyonası – 7 – 13 Mayıs 2018 (Mersin)
U15 Erkekler A Seviye Türkiye Şampiyonası – 14 – 20 Mayıs 2018 (Muğla)
U15 Erkekler AA Seviye Türkiye Şampiyonası – 4 – 10 Haziran 2018 (İzmir)
KIZLAR
U18 Kızlar Türkiye Şampiyonası – 21 – 27 Mayıs 2018 (Ordu)
U16 Kızlar Türkiye Şampiyonası – 7 – 13 Mayıs 2018 (Balıkesir)
U15 Kızlar Türkiye Şampiyonası – 4 – 10 Haziran 2018 (Çanakkale)
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Bakmadan Geçme