• Haberler
  • Genel
  • U-15 şampiyonası başladı – Kocatepe Gazetesi

U-15 şampiyonası başladı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Grup Merkezi'nde oynanan U-15 Türkiye Şampiyonası 10. Kademe müsabakaları Atatürk Stadyumu'nda başladı. İlk gün iki maç yapılırken iki maçta 2-0'la sonuçlandı U-15 Türkiye Şampiyonası 10. Kademe Müsabakaları Afyonkarahisar Grup Merkezi'nde oynanan maçlarda ilk gün iki müsabaka yapıldı. Afyonkarahisar Grup Merkezi'nde oynanan ilk maç Ankara Et Balıkspor ile Isparta Gülspor arasında oynandı. Bir hayli çekişmeli [&hellip]

U-15 şampiyonası başladı

Afyonkarahisar Grup Merkezi’nde oynanan U-15 Türkiye Şampiyonası 10. Kademe müsabakaları Atatürk Stadyumu’nda başladı. İlk gün iki maç yapılırken iki maçta 2-0’la sonuçlandı

U-15 Türkiye Şampiyonası 10. Kademe Müsabakaları Afyonkarahisar Grup Merkezi’nde oynanan maçlarda ilk gün iki müsabaka yapıldı. Afyonkarahisar Grup Merkezi’nde oynanan ilk maç Ankara Et Balıkspor ile Isparta Gülspor arasında oynandı. Bir hayli çekişmeli geçen maçta ekiplerin birbiri üzerinde kurmak istediği üstünlük çabası ortaya izlenmeye değer bir görüntü çıkardı.
Maçın ilk yarısında Ankara Et Balıkspor ilk golü bularak öne geçmeyi başardı. İkinci yarıda da yine bir gol bulan Ankara Et Balıkspor skoru 2-0’a taşıdı. Maçın sonunda ilk 3 puanına kavuşan Ankara temsilcisi Et Balıksporlu futbolcular sevincini gizleyemedi.
İKİNCİ MAÇI DA
ETİMESGUT KAZANDI
Günün ikinci maçında Ankara Etimesgutspor ile Kütahya Termikspor karşı karşıya geldi. Maçta yine üstünlük çabası vardı. Bu kez yine Ankara temsilcisi öne geçerken ilk yarıyı 1-0’la üstün tamamladı. İkinci yarıda gol bulmak için yüklenen Kütahya Termikspor bir türlü gole kavuşamadı. Ankara Etimesgutspor yüklenirken ikinci golünü kaydetti. Kütahya temsilcisi Termikspor aradığı golü bir türlü bulamadı ve Ankara Etimesgutspor maçı 2-0’la kazanmayı başardı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme