• Haberler
  • Spor
  • U-14'lerin şampiyonu AFJET'in gençleri oldu

U-14'lerin şampiyonu AFJET'in gençleri oldu

U-14 Ligi'nde oynanan maçlardan sonra gruplarında ilk ikiye giren AFJET Afyonspor, AFKA Gençlikspor, Çağlayan Belediyespor ve Sandıklıspor Play-Off Grubu'na terfi etti. Play-off Grubu'nda 6 maça çıkan AFJET Afyonspor oynadığı maçları kazanarak 15 puanla namağlup şampiyon olmayı başardı. Son oynadığı Sandıklıspor maçını da 6-0 kazanan AFJET Afyonspor maçtan sonra düzenlenen törenle kupayı teslim aldı.Törende AFJET Afyonspor'un [&hellip]

U-14 Ligi’nde oynanan maçlardan sonra gruplarında ilk ikiye giren AFJET Afyonspor, AFKA Gençlikspor, Çağlayan Belediyespor ve Sandıklıspor Play-Off Grubu’na terfi etti. Play-off Grubu’nda 6 maça çıkan AFJET Afyonspor oynadığı maçları kazanarak 15 puanla namağlup şampiyon olmayı başardı. Son oynadığı Sandıklıspor maçını da 6-0 kazanan AFJET Afyonspor maçtan sonra düzenlenen törenle kupayı teslim aldı.
Törende AFJET Afyonspor’un gençlerine kupayı teslim etmeden bilgilendirme yapan Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Orhan Küçüksağrıcı, gençlere kendi hayatından kısaslar anlattı. Sigaranın zararları yerine sigaraya bulaşılmaması gerektiğini anlatan Küçüksağrıcı, “Benim kötü alışkanlara karşı verdiğim mücadeleyi size de anlamak istiyorum. Sigaraya bulaşırsanız o sizi bırakana kadar siz onu bırakamazsınız” ifadesine yer verdi.
Konuşma sonrasında önce U-14 Ligi şampiyonu olan AFJET Afyonspor kaptanı Efe Koç’a kupasıyı teslim etti. Ardından da U-16 Ligi’nde şampiyon olan AFJET Afyonspor adına kupasını AFJET Afyonspor Alt Yapı Sorumlusu Mehmet Uysal’a teslim etti.

Bakmadan Geçme