• Haberler
  • Spor
  • U-14'lerde Play-Off heyecanı – Kocatepe Gazetesi

U-14'lerde Play-Off heyecanı – Kocatepe Gazetesi

U-14 Ligi'nde bulunan 8 takım tek devre lig usulüne göre oynadığı maçları tamamladı. İlk 4 sırada yer alan takımlar Play-Off Grubu'na terfi edecek. Bu Grup'ta ligin en iyi 4 takımı yer alacağı gibi ayrıca çift devre lig usulüne göre de mücadele edilecek.BAŞARILI TAKIMLAR21 puanla namağlup lider olan AFJET Afyonspor, 18 puanı ve 1 mağlubiyeti bulanan [&hellip]

U-14 Ligi’nde bulunan 8 takım tek devre lig usulüne göre oynadığı maçları tamamladı. İlk 4 sırada yer alan takımlar Play-Off Grubu’na terfi edecek. Bu Grup’ta ligin en iyi 4 takımı yer alacağı gibi ayrıca çift devre lig usulüne göre de mücadele edilecek.
BAŞARILI TAKIMLAR
21 puanla namağlup lider olan AFJET Afyonspor, 18 puanı ve 1 mağlubiyeti bulanan AFKA Gençlikspor, 15 puanı ve 2 mağlubiyeti bulanan Sandıklıspor ile 12 puanı ve 3 mağlubiyeti bulanan Çağlayan Belediyespor Play-Off Grubu’nda mücadele edecek takımlar oldu.
MÜCADELE BU HAFTA BAŞLIYOR
8 takımın mücadele ettiği ve 7 maç sonunda en yüksek puanları alan 4 takımın mücadele edeceği U-14 Ligi Play-Off Grubu bu hafta sonu başlıyor. İlk maçlar Pazar günü Merkez’de yer alan Spor Kompleksi Sentetik sahalarda yapılacak. AFKA Gençlikspor’un Sandıklıspor ile karşı karşıya gelecek. Günün diğer maçında ise AFJET Afyonspor Çağlayan Belediyespor ile mücadele edecek.

Bakmadan Geçme