• Haberler
  • Genel
  • U-13 Ligi firelerle başladı – Kocatepe Gazetesi

U-13 Ligi firelerle başladı – Kocatepe Gazetesi

U-13 Ligi, bu hafta oynanması düşünülen 7 maçla başlayacaktı. Ancak ligin ilk haftasında takımların maçlara gelmemesi nedeniyle sadece 2 maç oynanabildi. U-13 Ligi Cumartesi günü oynanan Köy Hizmetlerispor-İscehisarspor maçıyla başladı. Minik futbolcuların mücadelesinde sevinen taraf Köy Hizmetlerispor oldu. Bu maçtan sonra oynanması gereken Ortapınarspor-Gömü Gençlikspor mücadelesi ekiplerin sahaya çıkmaması nedeniyle oynanamadı. Ligde bir diğer maç [&hellip]

U-13 Ligi firelerle başladı

U-13 Ligi, bu hafta oynanması düşünülen 7 maçla başlayacaktı. Ancak ligin ilk haftasında takımların maçlara gelmemesi nedeniyle sadece 2 maç oynanabildi.

U-13 Ligi Cumartesi günü oynanan Köy Hizmetlerispor-İscehisarspor maçıyla başladı. Minik futbolcuların mücadelesinde sevinen taraf Köy Hizmetlerispor oldu. Bu maçtan sonra oynanması gereken Ortapınarspor-Gömü Gençlikspor mücadelesi ekiplerin sahaya çıkmaması nedeniyle oynanamadı. Ligde bir diğer maç 14.00’te başlayacak olan Gebeceler Belediyespor-Çobanlar Belediyespor mücadelesiydi. Bu maçta ekiplerin maça çıkmamaları nedeniyle oynanmadı. 15.30’da oynanacak Susuz Belediyespor-Salar Belediyespor maçı da Salar Belediyespor’un maça gelmemesi nedeniyle Susuz Belediyespor’un 3-0 hükmen galibiyetiyle son buldu. Sandıklıspor-Afyonkarahisarspor maçı da Sandıklıspor maça gelmemesi sebebiyle müsa-baka Afyonkarahisarspor’un 3-0 hükmen galibiyetiyle oynanmış kabul edilerek son buldu. Taşoluk Belediyespor-Tınaztepe maçı da Tınaztepe Belediyespor’un maça gelmemesinden dolayı bu maçta oynanamadı. Taşoluk Belediyespor maçı 3-0 hükmen kazandı.

Bakmadan Geçme