U-12’lerde Şampiyon Afyonspor

Hes İlaç Afyonspor TFF 2. Lig’de yönetim anlamında dökülürken bir şekilde yoluna devam eden altyapılar ise harikalarına yenilerini ekliyor. Afyonspor’un U-12 takımı Play-Off Grubunu lider tamamlayarak şampiyon oldu.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Hes İlaç Afyonspor’un altyapı takımları imkansızlıklar içinde elinden gelenin en iyisini yapıyor. Takımın başındaki hocası bile aylardır ödeme almadan takımı şampiyonluğa taşıyor. Diğer yandan Kulübün Yönetimi ise bunları bile görmeden belki de onların varlığından bile haberdar olmadan a takımı bile yönetemiyor.

U-12 Ligi A Grubunda başlayan Hes İlaç Afyonspor, ligi 23 puanla 2. sırada tamamlayarak Play-Off Grubuna terfi etmeyi başardı. Play-Off Grubuna A, B ve C Grubunun en iyi takımları gelirken Afyonspor oynadığı 5 maçtan 3 galibiyet 2 beraberlik almayı başardı. Toplam 8 gol atan, kalesinde 2 gol göre Afyonspor, 6 gol averajı ve 11 puanla grubu lider tamamladı. İmkansızlıklar için il şampiyonu olan Afyonspor, Afyonkarahisar’ı grup müsabakalarında temsil edecek.

Bakmadan Geçme