• Haberler
  • Genel
  • U-11’lerin kralı Demirspor oldu – Kocatepe Gazetesi

U-11’lerin kralı Demirspor oldu – Kocatepe Gazetesi

U-11 Miniminikler Ligi’nde şampiyon belli oldu. Belediyespor’u yenerek şampiyonluğunu ilan eden Demirspor, son maçında da Arena Gençlik ve Spor’la 3-3 berabere kalarak ligi kupayla tamamlamayı başardı 3 haftadır devam eden U-11 Miniminikler Ligi sona erdi. Toplam 7 takımın mücadele ettiği U-11 Miniminikler Ligi, önceki gün akşam saatlerinde oynanan müsabakalar sonucunda şampiyonluğu Demirspor elde etti. Demirspor’un [&hellip]

U-11'lerin kralı Demirspor oldu

U-11 Miniminikler Ligi’nde şampiyon belli oldu. Belediyespor’u yenerek şampiyonluğunu ilan eden Demirspor, son maçında da Arena Gençlik ve Spor’la 3-3 berabere kalarak ligi kupayla tamamlamayı başardı

3 haftadır devam eden U-11 Miniminikler Ligi sona erdi. Toplam 7 takımın mücadele ettiği U-11 Miniminikler Ligi, önceki gün akşam saatlerinde oynanan müsabakalar sonucunda şampiyonluğu Demirspor elde etti. Demirspor’un U-11 Miniminikler takımı, son maçta Arena Gençlik ve Spor Kulübü’yle 3-3 berabere kalarak son maçından da puan çıkartmayı başardı. Bir önceki hafta Afyonkarahisar Belediyespor’u 4-2’lik skorla mağlup eden Demirspor, şampiyonluğu garantilemişti. Mavi-Lacivertliler, bitime bir hafta kala elde ettiği şampiyonlukla son haftaya daha rahat bir şekilde çıktı. Rakibiyle 3-3’lük beraberlikle ayrılan Demirspor, maç sonunda da kupasını aldı. (Kocatepe)

U-11, U-13 ve U-14’te şampiyonluk U-15 ve U-16’larda final

Demirspor’un alt yapısı bu sezon önemli bir başarıya imza attı. U-13 Ligi’nde ve U-14 Ligi’nde şampiyon olan Demirspor’un gençleri, U-15 ve U-16 Ligi’nde de final oynamıştı. Demirspor’un minikleri sezonun son turnuvası olan U-11 Miniminikler Ligi’nde de şampiyon olarak sezonu 3 kupa iki finalle kapattı. U-14 takımı, Eskişehir’de düzenlenen Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarında da grup şampiyonu olmuştu. Demirspor’un minikleri yeni sezonda da katılacakları tüm kategorilerde şampiyonluk hedefliyor. (Kocatepe)
12 maçta 9 galibiyet, 3 beraberlik

Demirspor, ilk kez düzenlenen U-11 Miniminikler Ligi’nde oldukça iyi bir performans ortaya koydu. Demirspor’un minikleri, bu sezon ilk kez yapılan U-11 Miniminikler Ligi’nde 9 galibiyet, 3 beraberlik elde etti. Böylece sezon sonunda şampiyonluk kupasını kalşdıran Demirspor, yeni sezonda da yapılacak U-11 Miniminikler Ligi’nde de iddialı olacağını gösterdi. (Kocatepe)

“Bu en anlamlı şampiyonluk”

Demirspor’un teknik direktörü Agah Bıyıkoğlu, “U-11 Miniminikler Ligi’nde elde ettiğimiz şampiyonluk , bizim bu sezon elde ettiğimiz şampiyonlukların en anlamlısı. Çünkü ilk kez bu sezon düzenlenen bu turnuvanın, Afyon’daki ilk şampiyonu olduk. 12 maçta 9 galibiyet 3 beraberlik gibi üst düzey bir performans ortaya koyduk. Kupayı aldık. Özellikle son yaptığımız Arena Gençlik ve Spor Kulübü müsabakası oldukça güzeldi. Arena’yı da tebrik ediyoruz. Biz bu kupayı kazandık ama bütün turnuvaya katılan takımlar adına kupamızı aldık. Bu turnuvada ilk kez yapılıyor. Biz U-13 ve U-14’te de şampiyon olmuştuk. Ama ilk kez yapılan bu turnuvanın ilk şampiyonu olduğumuz için bu en anlamlısı oldu” diye konuştu. (Kocatepe)

Sezonda 80 maç

Demirspor, bu sezon Süper Amatör Küme, U-16, U-15, U-14, U-13 ve U-11 Ligleri’nde mücadele etti. Demirspor’un Teknik Direktörü Agah Bıyıkoğlu da bu sezon 80’inci maçına çıktı. 6 kategoride faaliyet gösteren Demirspor’da Teknik Direktör Agah Bıyıkoğlu da bu sezon oldukça yoğun bir dönem geçirdi. Bu sezon 80 maçta bir fiil takımların başında sahanın kenarında görev yapan Agah Hoca, belki de bu anlamda bir rekorun sahibi oldu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme