U-11’lerde final oynanacak

ASKF’nin düzenlendiği U-11 Miniminikler Ligi’nde yarı final maçlarını kazanan Arena Gençlikspor ve AFKA Gençlikspor finale yükseldi.

Haber

Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından düzenlenen U-11 Miniminikler Ligi’nde normal sezonu A ve B Grupları’nda oynanan 12 maçla tamamlandı. Ligde 14 takım arasında en çok puanı toplayan Arena Gençlikspor B Grubu’nu 31 puanla lider tamamladı. Arena’yı ise A Grubu lideri Anadolu Gücüspor ve B Grubu ikincisi AFKA Gençlikspor 29 puanla takip etti. Yarı finale katılmaya hak kazanan dördüncü takım ise 25 puanla Ege Gençlikspor oldu.

YARI FİNALDE ARENA VE AFKA KAZANDI

B Grubu’ndan çıkarak final etabına terfi eden takımlardan Anadolu Gücüspor ile AFKA Gençlikspor ve Arena Gençlikspor ile de Ege Gençlikspor yarı finalde karşılaştı. Arena Gençlikspor rakibini 3-1 mağlup ederek adını finale yazdırdı. Diğer yarı final maçında ise AFKA Gençlikspor, Anadolu Gücüspor’u 2-0 mağlup ederek finale yükseldi.

ARENA AFKA’YI MAĞLUP ETMİŞTİ

B Grubu’nda verdikleri mücadelede Arena ve AFKA iki kez karşılaştı. Arena ilk maçta 2-2 berabere kaldığı AFKA’yı ikinci maçta 2-0 ile geçmişti. Gerçekten final maçı olacak Arena ile AFKA arasındaki maç 11 yaşındaki sporcular için Grup müsabakalarından önemli.

Ayrıca Arena ile AFKA’nın oynayacağı final maçını kazanan takım Afyonkarahisar’ı Grup Müsabakalarında temsil edecek.

Bakmadan Geçme