“Twitter Kuşu”na, Özkaya’dan sert cevap

Sosyal medyanın en çok kullanılan 2 internet sitesinden biri olan Twitter’da, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya hakkında algı yönetimine dayalı ifadeler paylaşıldı. “Ankara Kuşu” takma isimli kullanıcı, bir gecede ardı ardına şu mesajları yazdı:“Afyon milletvekilinin Cumhurbaskanliığı’ndaki koruma polisi yeğeni, Fethullahçı Teror Örgütü’yle bağlantılı çıktı. Fatih Özkaya açığa alındı.Yeğeni FETÖ’den açığa alındi’ bilgisini paylaştığı için [&hellip]

Sosyal medyanın en çok kullanılan 2 internet sitesinden biri olan Twitter’da, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya hakkında algı yönetimine dayalı ifadeler paylaşıldı. “Ankara Kuşu” takma isimli kullanıcı, bir gecede ardı ardına şu mesajları yazdı:
“Afyon milletvekilinin Cumhurbaskanliığı’ndaki koruma polisi yeğeni, Fethullahçı Teror Örgütü’yle bağlantılı çıktı. Fatih Özkaya açığa alındı.
Yeğeni FETÖ’den açığa alındi’ bilgisini paylaştığı için Ankara Kuşu, m.vekilimiz A.Özkaya tarafından lince maruz bırakılmak isteniyor. Ankara Kuşu simdiye kadar hiç kimseye iftira atmadi. Vekil @avaliozkaya’nın kişiliği ile ilgili de herhangi bir beyanda bulunmadi.Tekraren yazıyorum. C.başkanlığı’ndaki görevinden açığa alınan memur, Sayın Ozkaya’nin akrabasıdır. Bundan neden rahatsız oluyor?”
“Ankara Kuşu” isimli hesaptan yapılan bu paylaşımlara, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, sert bir biçimde cevap verdi. Özkaya, cevabında şöyle dedi:
KENDİMİZİ VE
AİLEMİZİ BİLİYORUZ
“Şerefli ve namuslu bir insan olsan isminle yazarsın.Kendini saklayıp baykuş veya karga gibi hariçten gazel okumazsın. Adam gibi isminle yaz
F. Özkaya akrabam, o gece darbeyi öğrendi saat 22.00 gibi kardeşimle Külliyeye geldi. Jandrma kapısını diğer polislerle sabaha kadar savundu.
Ben eşim üç oğlum dört kardeşim yeğenlerim ve danışmalar ile partiden arkadaşlarla ertesi günü saat 12.00e kadar hiç ayrılmadan orada idik.
Mesala senin gibi sahte kuşlar nerede idi. Yoksa yeraltına mı kaçmıştınız. Yeğenim Av.Burhan en son gittiği Ankara Emniyet önünde vuruldu.
Abim HSYK üyesi M.Özkaya, önce Genelkurmay önüne sonra Külliye yanına geldi ve jandarmadan atılan kurşunların 5 tanesi aracına isabet etti.
O gece saat 9.50 gibi olayı öğrenip derhal ilgilileri arayan ve 22.46’da FETÖ darbe yapıyor diye ismen Türkiye’de ilk twit atan benim. Kendimizi ve ailemizi biliyoruz. Fatih’in de FETÖ ile ilgisini olmadığı ortaya çıkacaktır. Ama senin gibi iftiracılara da pabuç bırakmam. vatanımız ve bağımsızlığımız ile Sayın Cumhurbaşkanımız için o gece ölmeyi göze aldığımızı ve ‘öleceksek bu gece’ dediğimize yanımızdaki herkes şahit. Senin gibi ipi başkasının elininde olanı adam yerine koyup cevap vermek bana yakışmaz. Kamuoyunu hassasiyeti nedeniyle bunları açıklıyorum.” >> Murat ARISOY’un Haberi

Bakmadan Geçme