Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TV’ye de yansıyan husumet kanlı bitti

ATV’de yayınlanan Esra Erol’un

ATV’de yayınlanan Esra Erol’un programına da çıkan Afyonlu iki ailenin husumeti cinayetle sonlandı

 

4 ay önce ATV televizyonunda Esra Erol’un programına çıkarak eşinin İdris Coşgun ile kaçtığını iddia eden Ali Keskin, önceki gün Coşgun ailesinin İhsaniye İlçesi Hacıbeyle Köyü’ndeki evini bastı. Olayda Ali Keskin, Coşgun ailesinden baba Şeref Coşgun ile anne Havva Coşgun’u tüfekle yaraladı. İdris Coşgun da evini av tüfeğiyle basan Ali Keskin’i silahla vurarak öldürdü.
EVİ BASIP “HESAPLAŞALIM” DEDİ
Olay Afyonkarahisar’ın İhsaniye İlçesi Hacıbeyli Köyü’nde önceki gün meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Hacıbeyli Köyü’ne Kütahya’dan otomobille gelen Ali Keskin ve yanındaki 2 arkadaşı, av tüfeğiyle husumetlisi İdris Coşgun’un yaşadığı evi bastı. Ali Keskin, bastığı evin avlusunun içerisinde İdris Coşgun’la hesaplaşmak istediğini söyleyerek bağırmaya başladı. Evden avluya çıkan Şeref Coşgun ile annesi Havva Coşgun, Ali Keskin ve arkadaşlarına, oğullarının evde olmadığı ifade ederek tartışmaya başladılar. Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından Ali Keskin, tüfek ile Şeref Coşgun ile Havva Coşgun’a ateş etti. Saçmaların isabet ettiği, baba Şeref Coşgun belinden ağır şekilde, Havva Coşgun elinden yaralandı.
SİLAH SESLERİNİ DUYUNCA
O DA DAYANAMADI
Silah sesini duyan İdris Coşgun ise evden silahla çıkarak Ali Keskin’e ateş etti. Ali Keskin, olay yerinde hayatını kaybetti. Ali Keskin’in yere yığıldığını gören 2 arkadaşı da olay yerinden kaçarak uzaklaştı. İdris Coşkun’un ise, olay yerinden ayrılarak bir yakının evine gittiği, cinayet silahını da sakladığı iddia edildi. İhbar üzerine, olay yerine 112 Acil Servis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, Afyonkarahisar’daki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Şeref Coşgun’un durumunun ağır yaralı olduğu öğrenildi. İdris Coşgun ise, kısa sürede jandarma ekiplerince yakalanarak göz altına alındı. Olay yerinde sadece av tüfeği olduğu, cinayette kullanılan silahın henüz bulunamadığı aktarıldı.
Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Ali Keskin’in cesedi, otopsi yapılmak üzere Afyonkarahisar Devlet Hastanesindeki Adli Tıp Kurumuna götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
ESKİ HUSUMET
TV PROGRAMINA DA YANSIMIŞTI
Ali Keskin isimli bir vatandaş, 4 ay önce Esra Erol’un programına çıkarak eşinin İdris Coşgun ile kaçtığını söylemişti. Ali Keskin yaklaşık 4 ay önce ATV’de yayınlanan Esra Erol’un programına çıkarak nikahlı eşinin İdris Coşgun ile kaçması sonrası ve 4 yaşındaki çocuğunun alıkonulduğunu iddia etmişti. Öte yandan hayatını kaybeden Ali Keskin’in yaklaşık bir yıl önce bir cenaze sırasında Hacıbeyli Köyü’ne geldiği İdris Coşgun’u tabanca ile ayağından vurarak yaraladığı öğrenildi.