Tuzcuoğlu, AFSÜ Öğrencileriyle Tecrübelerini Paylaştı

Ünlü Oyuncu İpek Tuzcuoğlu, AFSÜ öğrencileri ile tecrübelerini paylaştı.

Ünlü sinema ve dizi oyuncusu İpek Tuzcuoğlu, “Büyük Taarruz 3. Uluslararası Film Festivali” kapsamında düzenlenen “Yaşam ve Oyunculuk” konulu söyleşiye konuk oldu. Tuzcuoğlu, AFSü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Dündar ile çok sayıda personel ve öğrencinin katıldıkları etkinlikte, mesleki kariyerinin yanı sıra yaşam felsefesine dair dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Tuzcuoğlu, AFSÜ Öğrencileriyle Tecrübelerini Paylaştı

AFSÜ Tıp Fakültesi Mavi Salonda Öğretim Görevlisi Döndü Toker’in moderasyonuyla icra edilen söyleşiye gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Tuzcuoğlu, oyunculuktan, sağlıklı beslenmeye geniş bir yelpazede tecrübelerini aktardı. İnsan olmanın hayata bakış biçimiyle ilişkili olduğuna değinen Tuzcuoğlu, “Kişi ahlakı, erdemi, iş hayatı, çocuklara, doğaya, hayvanlara bakışıyla yaratıcıyla kurduğu ilişkisiyle, her şey ile önemli ve ilişkilidir. Mutlaka ama mutlaka kendinize yolculuk yapın. Kendinizi tanımaya özen gösterin. Ne yazık ki kendi içimizde yolculuktan ziyade başkalarının yolculuklarıyla daha fazla ilgileniyoruz. Başkalarının yolculuklarıyla ilgilendiğimiz sürece de kendi içsel ve ruhsal keşiflerimizi yapamıyoruz. Eğer meslek anlamında güçlü olursanız, donanımlı olursanız, mesleğinizin erbabı olursanız zaten egonuz size diyor ki aferin. Bu ego olayı biz oyuncularda da vardır. Oyuncular çok egoludur. Çok net söylüyorum. Hepimiz öyleyiz aslında ama bendeniz biraz çaba sarf eden taraftayım. İnsan olma gayreti içindeyim.” dedi. Söyleşi programı, soru cevap bölümü ve AFSÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Dündar’ın hediye takdiminin ardından anı fotoğrafı çekimi ile tamamlandı.

Tuzcuoğlu, AFSÜ Öğrencileriyle Tecrübelerini PaylaştıTuzcuoğlu, AFSÜ Öğrencileriyle Tecrübelerini PaylaştıTuzcuoğlu, AFSÜ Öğrencileriyle Tecrübelerini PaylaştıTuzcuoğlu, AFSÜ Öğrencileriyle Tecrübelerini Paylaştı

Tuzcuoğlu, AFSÜ Öğrencileriyle Tecrübelerini Paylaştı

Bakmadan Geçme