Tütün denetiminde bir işyeri kapatıldı

İl Tütün Kurulu toplantısında, denetim ekipleri tarafından bir işletmeye kapatma cezası uygulanırken bir başka işletmeye de idari para cezası kesildiği belirtildi İl Tütün Kontrol Kurulu Halk Sağlığı Müdürlüğü Eğitim salonunda, Vali Yardımcısı Ali Muhiddin Varol başkanlığında toplandı.İl Tütün Kurulu Toplantısında, 2014 yılı Mayıs ayında il ve ilçe merkezleri olmak üzere toplam bin 448 özel hukuk [&hellip]

Tütün denetiminde bir işyeri kapatıldı

İl Tütün Kurulu toplantısında, denetim ekipleri tarafından bir işletmeye kapatma cezası uygulanırken bir başka işletmeye de idari para cezası kesildiği belirtildi

İl Tütün Kontrol Kurulu Halk Sağlığı Müdürlüğü Eğitim salonunda, Vali Yardımcısı Ali Muhiddin Varol başkanlığında toplandı.
İl Tütün Kurulu Toplantısında, 2014 yılı Mayıs ayında il ve ilçe merkezleri olmak üzere toplam bin 448 özel hukuk kişilerine ait binaya, 33 kamu hizmet binasına, 74 toplu taşıma aracı olmak üzere bin 555 ziyaret gerçekleştiği açıklandı.
Sekiz işletmede aksaklık tespit edilirken, 3 işletmeye kapatma cezası uygulandı. Beş işletmeye idari para cezası kesildi.
Denetim ekipleri Mayıs ayı içerisinde il merkezinde toplam 634 özel hukuk kişilerine ait binaya, 4 kamu hizmet binası, olmak üzere toplam 638 ziyaret gerçekleştirdi. Bir işletmeye kapatma cezası uygulanırken bir işletmeye de idari para cezası kesildi.
Mayıs ayı içerisinde Sağlık Bakanlığı’na ait Alo 184 SABİM Hattına gelen toplam 21 adet şikayete söz konusu olan işyerleri de denetlendi. Bir dahaki toplantı 22 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecek. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme