• Haberler
  • Genel
  • TÜTEV’den Halı Saha Turnuvası – Kocatepe Gazetesi

TÜTEV’den Halı Saha Turnuvası – Kocatepe Gazetesi

TÜTEV Afyonkarahisar Şubesi, bu yıl ikincisi olan Dostluk ve Kardeşlik Halı Saha Turnuvası düzenledi. TÜTEV (Türkiye Teknik Elemanlar Vakfı) Afyonkarahisar şubesi tarafından bu yıl ikincisi olan Dostluk ve Kardeşlik Halı Saha Futbol Turnuvası düzenlendi. Turnuvada Afyonkarahisar’dan çeşitli kurum ve kuruluşlarda çalışan personelin oluşturduğu 20 takım mücadele ediyor. Turnuva da ilk müsabaka Cumartesi günü Sporland Halı [&hellip]

TÜTEV'den Halı Saha Turnuvası

TÜTEV Afyonkarahisar Şubesi, bu yıl ikincisi olan Dostluk ve Kardeşlik Halı Saha Turnuvası düzenledi.

TÜTEV (Türkiye Teknik Elemanlar Vakfı) Afyonkarahisar şubesi tarafından bu yıl ikincisi olan Dostluk ve Kardeşlik Halı Saha Futbol Turnuvası düzenlendi. Turnuvada Afyonkarahisar’dan çeşitli kurum ve kuruluşlarda çalışan personelin oluşturduğu 20 takım mücadele ediyor. Turnuva da ilk müsabaka Cumartesi günü Sporland Halı Saha Tesisi’nde oynandı. Beton Travers ve Karayolları takımları arasında yapılan ilk maç renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvanın açılışına TÜTEV yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkan vekili M. Emin Birliktir, Gençlik Spor İl Müdürü Zeki Kuş da katıldı. Belediye Başkan Vekili M.Emin Birliktir, açılış konuşmasında Turnuvanın adına uygun bir şekilde geçmesi temennisinde bulundu. Birliktir, turnuvanın dostluk ve kardeşliğin pekişmesine vesile olmasını temenni ederek takımlara başarılar diledi. TÜTEV Afyonkarahisar Şube Başkanı Özcan Özçelik ile TÜTEV Afyonkarahisar Şubesi Başkan Yardımcısı ve Tarım Kulübü Başkanı Emin Köse de turnuva da yaptıkları açıklamada Dostluk Ve Kardeşlik Turnuvası’nın Afyonkarahisar’da geleneksel hale geti-rileceğini belirttiler.
Öte yandan Türk-İş ve Kamu-Sen’e bağlı Türk Tarım Orman-Sen sendikaları da turnuvaya sponsor olarak destek verdiler.
Turnuva, Belediye Başkan Vekili M. Emin Birliktir ve Gençlik Spor İl Müdürü Zeki Kuş’un birlikte topa vurmalarıyla başladı.
Cumartesi günü turnuvanın açılış mücadelesinde karşılaşan Beton Travers ve Karayolları Futbol Takımlarının mücadelesi ise renkli görüntülere sahne oldu. Mücadeleyi Karayolları Futbol Takımı 11-0 kazandı.

Bakmadan Geçme