TÜTEV iftar yemeği ile bir araya geldi

Türkiye Teknik Elemanlar Vakfı (TÜTEV) geçtiğimiz hafta Afyonkarahisar Zafer Koleji'nde düzenlediği iftarla vakıf üyeleri ve aileleriyle bir araya geldi Verilen iftar yemeğine vakıf mensuplarının aileleriyle birlikte gösterdiği yoğun ilgiden fazlasıyla memnun kaldıklarını ifade eden TÜTEV Afyonkarahisar Şube Başkanı Emin Köse, yemek sonrasında misafirlere derneğin faaliyetlerinden kısaca bahsetti.Özellikle Avrupa Birliği projelerinden bahseden başkan Köse, 'Bu yıl [&hellip]

TÜTEV iftar yemeği ile bir araya geldi

Türkiye Teknik Elemanlar Vakfı (TÜTEV) geçtiğimiz hafta Afyonkarahisar Zafer Koleji’nde düzenlediği iftarla vakıf üyeleri ve aileleriyle bir araya geldi

Verilen iftar yemeğine vakıf mensuplarının aileleriyle birlikte gösterdiği yoğun ilgiden fazlasıyla memnun kaldıklarını ifade eden TÜTEV Afyonkarahisar Şube Başkanı Emin Köse, yemek sonrasında misafirlere derneğin faaliyetlerinden kısaca bahsetti.
Özellikle Avrupa Birliği projelerinden bahseden başkan Köse, “Bu yıl vakıf olarak hazırladığımız projeler ve düzenlenen eğitimlerde yüz yirmi iki teknik elemanımızı yurt dışına götürdük. Zaten vakıf olarak sürekli eğitim ve ar-ge çalışmalarına özel bir önem veriyoruz. Bu bağlamda yapacağımız çalışmalar AB projeleri çerçevesinde vakıf üyelerimizin katılımıyla bu yıl da tüm hızıyla devam edecektir.” şeklinde konuştu.
Vakfın kuruluşunun ana gayesinin her branş ve derecedeki teknik elemanlar arasında sosyal, kültürel mesleki dayanışmayı ve yetişmeyi temin etmek olduğunu kaydeden başkan Emin Köse, “Elemanlarımıza onları destekleyici her türlü yardımda bulunmayı benimseyen bir vakıf olduğumuz için iftar yemeği gibi farklı vesilelerle bir araya gelmeyi önemsiyoruz. Çünkü daha iyi fikirler ve projeler ancak müşterek çalışmalar ile ortaya çıkabiliyor. Ayrıca ramazanın bu mübarek ikliminde insanların birbiriyle tanışmalarına vesile olarak yine vakfımızın amaçlarından biri olan dayanışmanın oluşmasına da katkı sağlamayı hedefliyoruz.” diyerek iftara katılan tüm misafirlere teşekkür etti.
Türkiye’de on altı şubesi bulunan TÜTEV’in Afyonkarahisar şubesi on dört yıldır faaliyet gösteriyor. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme