• Haberler
  • Spor
  • Turu geçersek seyircisiz oynayabiliriz – Kocatepe Gazetesi

Turu geçersek seyircisiz oynayabiliriz – Kocatepe Gazetesi

Afyon Belediyespor'un, Bursaspor Durmazlar'ı ağırladığı son maçta yaşanan olaylardan dolayı seyircisiz oynama cezası alması söz konusu. Bursaspor taraftarının yaptığı ağır tahrikler ve neden olduğu olaylar sonrasında Afyon Belediyespor'un taraftarının yaptığı olaylar takımın seyircisiz oynama cezası almasını gündeme taşıdı. Ayrıca maçta Afyon Belediyespor aleyhine yapılan 2 anons da para cezası almasına neden olabilir. Disiplin Kurulu'nun vereceği [&hellip]

Afyon Belediyespor’un, Bursaspor Durmazlar’ı ağırladığı son maçta yaşanan olaylardan dolayı seyircisiz oynama cezası alması söz konusu. Bursaspor taraftarının yaptığı ağır tahrikler ve neden olduğu olaylar sonrasında Afyon Belediyespor’un taraftarının yaptığı olaylar takımın seyircisiz oynama cezası almasını gündeme taşıdı. Ayrıca maçta Afyon Belediyespor aleyhine yapılan 2 anons da para cezası almasına neden olabilir. Disiplin Kurulu’nun vereceği karar sonrasında Afyon Belediyespor‘un alacağı cezalar kesinleşecek.
BURSA’YA DA CEZALAR KAPIDA
Bursaspor’un, Afyon Belediyespor’a konuk olduğu maçta yaşanan olaylar nedeniyle Bursaspor da ceza alabilir. Özellikle sahaya attıkları yabancı maddeler (taş, koltuk parçası, yakılan koltuklar) ve yapılan kötü ve çirkin tezahürat sonrasında Bursaspor’a da seyircisiz oynama ve para cezası kesilebilir.
SAKARYA MAÇI SEYİRCİSİZ OLABİLİR
Afyon Belediyespor’un Bursaspor’u 5. maçta mağlup ederek turu geçmesi halinde de Sakaryaspor’la oynayacağı Play-Off Yarı Final Maçları’nda seyircisiz oynaması söz konusu. Yaşanan olaylardan sonran Afyon Belediyespor’un turu geçmesi halinde Sakaryaspor’la Afyon’da oynayacağı maçlar sırasında seyircinin olmaması daha büyük bir dezavantaj olacak.

Bakmadan Geçme