TÜRSAB Rota projesi Afyon'da tanıtıldı

TÜRSAB Afyonkarahisar Alan Temsilcisi Bilal Şenel, TÜRSAB’ın iç turizm pazarını hareketlendirmek için hayata geçirdiği dijital proje “TÜRSAB Rota” hakkında Afyonkarahisar'daki seyahat acentalarına eğitim verildiğini söyledi   Türkiye Seyahat Acentalar Birliği (TÜRSAB) Afyonkarahisar Alan Temsilcisi Bilal Şenel, tek tuşla Türkiye genelinde binlerce acenteye ulaşmayı sağlayacak, üye bölge acentalara katkı sağlaması beklenen proje ile seyahatseverlere TÜRSAB güvencesiyle [&hellip]

TÜRSAB Afyonkarahisar Alan Temsilcisi Bilal Şenel, TÜRSAB’ın iç turizm pazarını hareketlendirmek için hayata geçirdiği dijital proje “TÜRSAB Rota” hakkında Afyonkarahisar’daki seyahat acentalarına eğitim verildiğini söyledi

Türkiye Seyahat Acentalar Birliği (TÜRSAB) Afyonkarahisar Alan Temsilcisi Bilal Şenel, tek tuşla Türkiye genelinde binlerce acenteye ulaşmayı sağlayacak, üye bölge acentalara katkı sağlaması beklenen proje ile seyahatseverlere TÜRSAB güvencesiyle güvenilir, uygun ve çok farklı tur paketlerinin sunulmasına aracılık edileceğini kaydetti.
TÜRSAB Rota ile hem seyahat acentaları arasındaki etkileşimin artırılacağını hem de alternatif destinasyonlarla yeni pazar olanakları sağlanacağının altını çizen Şenel, konu ile ilgili seyahat acentalarına Afyonkarahisar’da eğitim verildiğini ifade etti.
“ACENTALARIN KENDİ ARALARINDAKİ İŞBİRLİĞİ GÜÇLENECEK”
Projeye ilişkin bilgiler veren Şenel, “Turizmin 12 aya ve ülke geneline yayılması için gösterdiğimiz çalışmaların bir neticesi olarak ortaya çıkan TÜRSAB Rota projesi hem üyemiz seyahat acentalarının kendi aralarındaki iş birliği olanaklarını arttıracak hem de tüketicilere acentalarımızın programları aracılığıyla yepyeni turizm rotaları sunacak. Tüm acentalarımıza açık olan TÜRSAB rota projesi ile birlikte, lokalacentalarımıza büyük bir imkan sağlamış olacağız. Bu platforma dahil olan üyemiz, binlerce acentanın tur paketine ulaşabildiği gibi kendi ürünlerini de bu platformdan pazarlayabilecek.” dedi.
“TÜRSAB ROTA EN İYİ HİZMETİ SUNMA FIRSATI TANIYOR”
Projenin, TÜRSAB aile üyelerinin birbiriyle olan bağlarını güçlendirirken, seyahat severlere de kültür turizminden yat turizmine, sağlık turizminden doğa turizmine, gastronomi turizminden kış turizmine kadar ülkedeki tüm turizm türlerinde en iyi hizmeti sunma fırsatını tanığını belirten Şenel, “TÜRSAB Rota uygulamasında, yerel ve kültürel değerlerimize, doğal güzelliklerimize vurgu yaparak, acentalarımızı her bütçeye uygun farklı turizm ürünlerini sunmaları noktasında buluşturmayı hedefliyoruz. Bu projede, TÜRSAB şeffaflığı ve güvencesi ile üyelerimize ve dolayısıyla tüketicilere adil, doğru ve en iyi hizmeti sunacağız. Bu yolda en büyük motivasyonumuz; bölgesel acentaların birer tur operatörüne dönüştürülmesine destek olarak istihdam artışına katkı sağlamak ve uzak yakın demeden TÜRSAB ailesindeki her ferdin birbirleriyle olan ilişkilerini güçlendirmek oldu.” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme