Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TÜRSAB, Frig Vadisi’nin tanıtımına destek verecek

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) tarafından Afyonkarahisar’da düzenlenen toplantıda konuşan TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, Frig Vadisi’nin tanıtımına katkı sağlayacaklarını belirterek, Emirdağ Amorium tarihi yerleşim yeri içinde Afyonkarahisar’ı destekleyeceklerini söyledi

TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya, İkbal Termal Otel’de seyahat acentaları temsilcileri ile bir araya geldi. Afyonkarahisar’daki seyahat acentalarının yanı sıra Uşak’taki acenta temsilcilerinin de katıldığı toplantıda istek ve talepleri dinleyen Bağlıkaya, en kısa zamanda acentalar ve basınla birlikte Frig Vadisi’ni ziyaret edip tanıtıma katkı sağlayacaklarını ifade etti.
Emirdağ Amorium (Ammuriye) tarihi yerleşim yeri için de Afyonkarahisar’ı destekleyeceklerini belirten Bağlıkaya, bölgedeki kaçak seyahat acentalığı faaliyeti ile ilgili de denetimlerin daha sık yapılarak kaçak faaliyetlerin önüne geçmek adına çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.
Bağlıkaya’nın konuşmasının ardından yeni kurulan seyahat acentalarına plaketleri takdim edildi.
TÜRSAB Afyonkarahisar Alan Temsilcisi Bilal Şenel‘de Bağlıkaya’ya Afyonkarahisar’ın simgesi mermerden isimlik hediye etti.
TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya ve TÜRSAB Afyonkarahisar Alan Temsilcisi Bilal Şenel, toplantının ardından Dinar-Çay karayolunda geçtiğimiz günlerde Malezya Uyruklu turistleri taşıyan otobüsün yaptığı kaza sonucu yaralanan turistleri tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret ederek, acil şifalar dilediler.
Rehber Dilek Aydeniz’in de eşlik ettiği ziyaret sırasında TÜRSAB’ın yaralıların ihtiyaçları için yardıma hazır olduğunu dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Bağlıkaya, kazada hayatını kaybeden Malezyalı turist Azalan Bin Wisman’ın eşine de başsağlığı dileklerini iletti.
Bağlıkaya ve Şenel, Vali Mustafa Tutulmaz’ı da ziyaret ederek Afyonkarahisar’ın turizm potansiyeli ve yapılan çalışmalar hakkında istişarelerde bulundular.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti