• Haberler
  • Genel
  • TÜRSAB-Dumlupınar seçimi yapıldı – Kocatepe Gazetesi

TÜRSAB-Dumlupınar seçimi yapıldı – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB), Dumlupınar Bölge Yürütme Kurulu seçimi yapıldı. Bölge Yürütme Kurulu, Afyonkarahisar, Kütahya ve Uşak'ta hizmet verecek Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Dumlupınar Bölge Yürütme Kurulu seçimi, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleşti. Bölge Yürütme Kurulu'nun seçimi için Afyonkarahisar'a gelen Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, seçimden önce ATSO Yönetim Kurulu [&hellip]

TÜRSAB-Dumlupınar seçimi yapıldı

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB), Dumlupınar Bölge Yürütme Kurulu seçimi yapıldı. Bölge Yürütme Kurulu, Afyonkarahisar, Kütahya ve Uşak’ta hizmet verecek

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Dumlupınar Bölge Yürütme Kurulu seçimi, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleşti. Bölge Yürütme Kurulu’nun seçimi için Afyonkarahisar’a gelen Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, seçimden önce ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Gül’ü ziyaret etti.
AFYONKARAHİSAR GELİŞİYOR
Seçim sırasında da bir konuşma yapan Başaran Ulusoy, Afyonkarahisar, Uşak ve Kütahya’nın gelişmekte olduğunu; TÜRSAB’ın da bu gelişmeyi gördüğünü belirtti. Ulusoy, özellikle termal turizmin sağlık yatırımlarıyla bütünleşmesi hâlinde bölgeye daha çok turist geleceğini kaydetti.
UZLAŞMA KÜLTÜRÜ
HÂKİM OLMALI
30 Mart’ta yapılacak seçimler hakkında da “uzlaşma kültürü”ne dikkat çeken Ulusoy, “Hangi görüşten olursak olalım, birbirimize tahammül etmek, birbirimizle uzlaşmak zorundayız. 30 Mart seçimleri için meydanlardaki kavgacı tutumun, seçimlerden sonra yerini sevgi mesajlarına bırakmasını arzu ediyoruz” dedi.
YÖNETİMDEKİ İSİMLER
TÜRSAB Dumlupınar Bölge Yürütme Kurulu’na şu isimler seçildi:
Halil Yılmaz, Mevlüt Memiş, Semih Rıdvan Sancaktar, Ömer Çevik, Secaattin Erfidan, Bilal Şenel, Mustafa Uçak, Ali Ulu, Ahmet Turan, Abdullah Özkök, Bora Tuncer, Cezir Medin, Fahrettin Sara, Ahmet Halıpınar. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme