Turnuvanın ilk günü 29 gol atıldı

Afyonkarahisar'da düzenlenen 1. Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası'nda U-13 yaş grubu çocukların oluşturduğu 22 takım bulunuyor. Turnuva oynanan 8 karşılaşma ile başladı. Oldukça keyifli ve çekişmeli mücadelelere sahne olan turnuvanın ilk gününde 8 maçta toplamda 29 gol atıldı.Turnuvaya katılan takımlardan Denizlispor Hürriyet Gücü ve Konyaspor 2 ayrı takımla turnuvada mücadele ediyor. 1. Cumhuriyet Kupası Turnuvası'nın ilk [&hellip]

Afyonkarahisar’da düzenlenen 1. Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası’nda U-13 yaş grubu çocukların oluşturduğu 22 takım bulunuyor. Turnuva oynanan 8 karşılaşma ile başladı. Oldukça keyifli ve çekişmeli mücadelelere sahne olan turnuvanın ilk gününde 8 maçta toplamda 29 gol atıldı.
Turnuvaya katılan takımlardan Denizlispor; Hürriyet Gücü ve Konyaspor 2 ayrı takımla turnuvada mücadele ediyor. 1. Cumhuriyet Kupası Turnuvası’nın ilk gününde Afyonkarahisar takımı AFKA Gençlik Spor açılış maçında Milletspor’u 4-0 gibi net bir skorla mağlup etti. Bursa temsilcisi Milletspor ile oynanan maçı kazanan AFKA Gençlik Spor’a galibiyeti getiren golleri Abdullah (2) ve Osman (2) kaydetti. AFKA Gençlik Spor turnuvaya da iyi bir başlangıç yapmış oldu.

Bakmadan Geçme