• Haberler
  • Genel
  • Turnuvanın finalini Arslanboğa yönetti – Kocatepe Gazetesi

Turnuvanın finalini Arslanboğa yönetti – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl'ü de ziyaret eden TFF Süper Lig Hakemi Suat Arslanboğa daha sonra maça geçti.Final maçı öncesinde 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda bulunan Teras Cafe ve Bistro'da Süper Lig Hakemi Suat Arslanboğa ile Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Belediye Başkanı Mustafa Çöl, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Abdullah Ender [&hellip]

Sandıklı Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ü de ziyaret eden TFF Süper Lig Hakemi Suat Arslanboğa daha sonra maça geçti.
Final maçı öncesinde 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda bulunan Teras Cafe ve Bistro’da Süper Lig Hakemi Suat Arslanboğa ile Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Belediye Başkanı Mustafa Çöl, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Abdullah Ender Erdoğmuş, eşlik ettiği kahvaltıda bir araya geldi.
Kahvaltı sonrasında Suat Arslanboğa Sandıklı protokolünü makamlarında ziyaret etti.
Kaymakamlık ve Belediye tarafından ortaklaşa düzenlenen “15 Temmuz Şehitleri Anma Futbol Turnuvası”nnın final maçında Diriliş Spor-Gread Team arasında oynandı. 2-2 biten maçın kazananını seri penaltılar belirledi. Rakibine 5-4 üstünlük sağlayan takım Gread Team turnuvanın şampiyonu oldu. Şampiyona kupasını Kaymakam Tortop, Belediye Başkan Yrd. Mehmet Öztopbaş ve maçın hakemi Suat Arslanboğa birlikte takdim etti.
En centilmen takım olarak seçilen “15 Temmuz” takımına ise ödülünü İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ender Erdoğmuş takdim etti.
Maç sonunda konuşma yapan Kaymakam Tortop, turnuvaya emek veren ve maçın hakemliğini yapan Arslanboğa’ya, teşekkür etti.

Bakmadan Geçme