Turnuvanın birincileri belli oldu

Afyonkarahisar İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Yaz Kuran Kursu Öğrencileri Arası Futbol Turnuvası” final maçıyla tamamlandı. Liselerde Bahçelievler Camii, ilkokullarda ise Selçuklu Camii birinci oldu.

Sayın sosyal tesislerinde düzenlenen final maçına, Afyonkarahisar İl Müftüsü Sinan Kazancı katıldı. Müftü Kazancı, futbol turnuvasının gerçekleştirilmesindeki amaçlarının öğrenciler arasındaki dostluk ve kaynaşmayı pekiştirmek, öğrencileri olumsuz ortamlardan uzaklaştırarak birbirleriyle daha çok vakit geçirmelerine katkı sağlamak olduğunu ifade etti.

Haber

Müftü Kazancı’nın başlama vuruşu yaptığı final maçı sonrası Selçuklu Camii birinci oldu.

Ayrıca ilk üçe giren takımlara kupalarını takdim eden Kazancı, turnuvaya katılan tüm öğrencilere ve seyircilere ikramlarda bulundu.

Ortaokul kategorisinde birinci Selçuklu Camii, ikinci Hacı Mehmet Sayın Camii, üçüncü Yatılı Yaz Kur’an Kursu oldu. Centilmenlik Kupası ise Değirmendere Camii’ne verildi.

Lise kategosinde ise birinci Bahçelievler Camii, ikinci Yatılı Yaz Kur’an Kursu oldu.

İl Müftülüğü turnuvaya katılan eden tüm takımları tebrik ederek, turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen, katkı ve katılım sağlayanlara teşekkür etti.

Bakmadan Geçme