Türküler mest etti – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi ile Nil Kültür Sanat Merkezi, Dünya Kadınlar Günü için özel etkinlik düzenledi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi ile Nil Kültür Sanat Merkezi işbirliğinde düzenlen iki muhteşem etkinlikle kutlandı. Hattat Karahisari Kültür ve Sanat Merkezi’nde hafta sonu düzenlenen her iki etkinlikte, kadının toplumdaki yeri ve önemi bir kez [&hellip]

Türküler mest etti

Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi ile Nil Kültür Sanat Merkezi, Dünya Kadınlar Günü için özel etkinlik düzenledi

8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi ile Nil Kültür Sanat Merkezi işbirliğinde düzenlen iki muhteşem etkinlikle kutlandı. Hattat Karahisari Kültür ve Sanat Merkezi’nde hafta sonu düzenlenen her iki etkinlikte, kadının toplumdaki yeri ve önemi bir kez daha vurgulandı.
“Kadın Gözünden Hayat” fotoğraf sergisinde, Sultan Vural, Tuba Vural, Haşime Altaylı, Nur Pembeci, Meral Öztürk, Çiğdem Akaydın, Zümrüt Küçükköstepen, Zuhal Turhan, Şeyda Duman ve Beste Sıla Şanlı’ya ait ‘çalışan kadın, üreten kadın ve anne kadın’ konularını içeren fotoğraflara yer verildi.
Serginin hemen ardından, Nil Kültür Sanat Merkezi Korosu tarafından, “Kadın Ağzı Türküler” konulu Türk Halk Müziği konseri verildi. Koro Şefliğini Nur Pembeci’nin üstlendiği konserde, solo ve koro eserler seslendirildi. İki bölüm şeklinde icra edilen konser, dinleyenleri mest etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme