• Haberler
  • Genel
  • Türkü gecesinde buluştular – Kocatepe Gazetesi

Türkü gecesinde buluştular – Kocatepe Gazetesi

Afyon Kocatepe Üniversitesi Kitap Kulübü üyeleri, Green Cafe’de bir araya geldi. Kulüp Başkanı Kahraman Özkul, akademik yıl boyunca pek çok farklı etkinliğe imza atacaklarını kaydetti Afyon Kocatepe Üniversitesi Kitap Kulübü üyeleri, Yeşilyol’daki Green Cafe’de türkü gecesinde bir araya geldi. Kulüp üyelerinin birlikte türküler söylediği etkinlik hakkında bilgi veren Kulüp Başkanı Kahraman Özkul, “Biz akademik yıl [&hellip]

Türkü gecesinde buluştular

Afyon Kocatepe Üniversitesi Kitap Kulübü üyeleri, Green Cafe’de bir araya geldi. Kulüp Başkanı Kahraman Özkul, akademik yıl boyunca pek çok farklı etkinliğe imza atacaklarını kaydetti

Afyon Kocatepe Üniversitesi Kitap Kulübü üyeleri, Yeşilyol’daki Green Cafe’de türkü gecesinde bir araya geldi. Kulüp üyelerinin birlikte türküler söylediği etkinlik hakkında bilgi veren Kulüp Başkanı Kahraman Özkul, “Biz akademik yıl boyunca farklı etkinliklere imza atacağız. Bu da o etkinliklerden bir tanesi” dedi.
Özkul, kitap okumanın ve okutmanın çok önemli olduğunu belirterek “Ülkelerin ve şehirlerin gelişmesi için düşünceye önem verilmeli. Düşünceye önem verilmesi için de kitap okumayı ve okutmayı teşvik etmemiz gerekir” diye konuştu.
Ekim ayında Kars’taki bir köye yardım amaçlı bir kampanya düzenlediklerini hatırlatan Özkul, “Bu çerçevede 300 kırtasiye malzemesi, 500’den fazla kalem, 200 sulu boya, 60 oyun hamuru tedarik ettik” ifadelerini kullandı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme