• Haberler
  • Genel
  • Türkmenli’den iki uyarı – Kocatepe Gazetesi

Türkmenli’den iki uyarı – Kocatepe Gazetesi

İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, bazı caddelerdeki trafik akışı hakkında vatandaşları uyardı İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, vatandaşlaraiki uyarıda bulundu. Türkmenli, 'Sağlamlar İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketinin 22 Eylül 2010 tarihli dilekçelerinde 23 Eylül 2010 ile 20 Kasım 2010 tarihleri arasında Selçuklu Mahallesi, Adnan Kahveci Caddesi ve mahalle içinde bulunan sokaklarda kanalizasyon hattı [&hellip]

Türkmenli'den iki uyarı

İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, bazı caddelerdeki trafik akışı hakkında vatandaşları uyardı

İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, vatandaşlaraiki uyarıda bulundu. Türkmenli, “Sağlamlar İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketinin 22 Eylül 2010 tarihli dilekçelerinde; 23 Eylül 2010 ile 20 Kasım 2010 tarihleri arasında Selçuklu Mahallesi, Adnan Kahveci Caddesi ve mahalle içinde bulunan sokaklarda kanalizasyon hattı yapım çalışması yapacağı bildirilmiştir. Bu çalışmalar nedeni ile vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için; çalışma alanları girişinde bulunan trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir” dedi.
Türkmenli, “Duraksız İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketinin 24 Eylül 2010 tarihli dilekçelerinde; Cumhuriyet Mahallesi içme suyu yenileme çalışması kapsamında 25 Eylül 2010 ile 2 Ekim 2010 tarihleri arasında Kantar Kavşağından Jandarma Kavşağına kadar olan bölümde çalışma yapacağı bildirilmiştir. Bu çalışmalar nedeni ile vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için; Mehmet Arpacıoğlu Caddesini kullanmaları, çalışma alanları girişinde bulunan trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme