• Haberler
  • Genel
  • Türkmenli’den ATSO’ya teşekkür ziyareti – Kocatepe Gazetesi

Türkmenli’den ATSO’ya teşekkür ziyareti – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, İl Emniyet Müdürlüğü’ne alınan 35 yeni ekip otosu için destek veren Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hüsnü Serteser’e teşekkür ziyaretinde bulundu Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Türkmenli, Afyonkarahisar’da göreve başlayalı 9 ay geçtiğini belirtti. Türkmenli, 'Benim için bu 9 [&hellip]

Türkmenli'den ATSO'ya teşekkür ziyareti

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, İl Emniyet Müdürlüğü’ne alınan 35 yeni ekip otosu için destek veren Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hüsnü Serteser’e teşekkür ziyaretinde bulundu

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Türkmenli, Afyonkarahisar’da göreve başlayalı 9 ay geçtiğini belirtti. Türkmenli, “Benim için bu 9 ay dolu dolu geçti. Hem sizin gibi nadide Afyonkarahisar şahsiyetleri ile tanışmış oldum. İnşaat işleri oldu, araç gereç alımı oldu. Hizmet mekanlarımızın düzeltilmesinde birtakım çalışmalarımız oldu, personelle alakalı çalışmalarımız oldu. Personelimize tecrübelerimize göre bir hizmet anlayışı yerleştirmeye çalıştık fakat bizim yaz dönemi tayin dönemi, terfi dönemi. Ama bu dönem bitti, hizmet dönemine başlamak için bütün var gücümüzle bu işe odaklandık. Araç gereç konusunda, personel konusunda olsun belli bir mesafe katettik. Araç konusunda ciddi bir eksiğimizin olduğunu gördük” dedi.
Araç sıkıntısının nasıl giderildiğini anlatan Türkmenli, “Arkadaşlarımızda bunu bahane ederek, hizmette aksaklıklar meydana geliyordu. Bu işi nasıl hallederiz diye düşünürken Afyonkarahisar’lılar bize sahip çıktı. Bizim beklentimizin çok çok üstünde oldu, biz 10-15 araç beklerken 35 araçla ciddi bir teveccühle karşı karşıya kaldık. Onları da Allah’ın izni ile aldık. Bu teveccühe de layık olmaya çalışıyoruz. Daha fazla çalışarak buna layık olacağız” diye konuştu. Türkmenli yakınlık gösteren kişi ve kurumlara yaptığı ziyaretlerle teşekkür imkanı bulduğunu dile getirirdi ve şöyle devam etti:
“Önümüzdeki dönemde hizmet etmeyi arzuluyoruz. Bize beklentilerimiz doğrultusunda yakınlık gösteren kişi ve kurumlara da bizim bir teşekkür borcumuz var. Bunu iftar yemeğinde yemeğine arzu ettik durumumuzu. Giderek mekanlarında ziyaret ederek teşekkürlerimizi arzu etmek için burdayız Sayın Başkan’ım.”
Türkmenli, ATSO Başkanı Hüsnü Serteser’e, Polis Teşkilatını anlatan bir armalı, Afyonkarahisar’ı temsil eden bir kale amblemli ve Serteser’in isimi yazan bir plaket verdi.
Türk Polisi gece gündüz
güvenliğimiz için çalışıyor
Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hüsnü Serteser ise “Nice başarılı 9 aylara diliyorum. Sayın Müdürüm herşeyden önce bu nazik ziyaretiniz için ve bizim için çok değerli olan bu anı plaketinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bunu Ticaret ve Sanayi Odası adına bir şerefle sizden alıyorum. Niye şerefle diyorum? Çünkü Türk Polisine hizmet etmek bizim için her ne şekilde olursun olsun bir şereftir. Türk Polisi inanılmaz özverilerle gece gündüz bizim güvenliğimizi her konuda sağlamak için büyük çaba sarf etmektedir” dedi.
Serteser, “Tabii ki tüm Afyonkarahisar olarak bu yaptığımız, Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu yaptığımız yardım niteliğindeki alımlar aslında Türk Polisine azdır bile. Bunu hakikaten kalben inanarak söylüyorum” ifadelerini kullandı.
Serteser, “Bu araçları Türk Polisimizin kullanması, Afyonkarahisar Polisimizin kullanması bizim içinde önemli bir gurur kaynağı olacaktır” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme