Türkmenlere 2 tır yardım gönderildi

Afyonkarahisar Alperen Ocakları Başkanlığı'nın başlatmış olduğu, BBP İl Başkanlığı, İlçe Başkanlığı ve Dinar Belediyesi iş birliğince, Bayır Bucak Türkmenleri için yardım kampanyası düzenlendi.Dinar Belediyesi resmi web sitesi, sms ve belediye hoparlör ilanı yolu ile vatandaşlara duyurulan yardım kampanyasına ilginin yoğun olduğu açıklandı. Öncelikli olarak gıda paketleri ve battaniye olmak üzere ilçe vatandaşlarından, esnaflardan, alışveriş merkezlerinde, marketlerden, [&hellip]

Afyonkarahisar Alperen Ocakları Başkanlığı’nın başlatmış olduğu, BBP İl Başkanlığı, İlçe Başkanlığı ve Dinar Belediyesi iş birliğince, Bayır Bucak Türkmenleri için yardım kampanyası düzenlendi.
Dinar Belediyesi resmi web sitesi, sms ve belediye hoparlör ilanı yolu ile vatandaşlara duyurulan yardım kampanyasına ilginin yoğun olduğu açıklandı. Öncelikli olarak gıda paketleri ve battaniye olmak üzere ilçe vatandaşlarından, esnaflardan, alışveriş merkezlerinde, marketlerden, sivil toplum kuruluşlarından, ilçe merkezi, Çevre Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Merkezinden (DİMÇEK) yardım kampanyasına çok büyük destek geldi. Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, ilçe halkının yardımları ile birlik ve beraberlik içerisinde BBP İl Başkanlığı, İlçe Başkanlığı ve Dinar Belediyesi olarak bir kampanya başlattıklarını söyledi. Acar, kampanyaya ilgi gösteren herkese teşekkür etti. BBP İl Başkanı Cemil Çoker ise duyarlı Türk Milletinin, Bayırbucak Türkmenlerine ve Halep’te ki Türkmenlere bir nebze olsun yardım göndermek için seferber olduklarını kaydetti. Yürütülen yardım kampanyası kapsamında 2 tır yardım gönderildiği bildirildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme