'Türklüğümüzle gurur duyuyoruz, ya siz?'

MHP İl Başkanı Aziz Aslan, parti teşkilatlarının katılımı ile yaptığı açıklamada, Başbakan’ın “http://m.kocatepegazetesi.com/”Kimse karşımıza Türklükle, Kürtlükle çıkmasın biz her türlü milliyetçiliği ayaklar altına almış bir iktidarız.” sözlerini ve mevcut politikaları ağır dille eleştirdi. Aslan “Milliyetçiliği ayaklar altına almakla bu milleti ayaklar altına almış olmuyor musunuz? Milliyetçilik bu milleti kuran felsefedir ve Türk Milletini çok sevmektir. [&hellip]

“Türklüğümüzle gurur duyuyoruz, ya siz?”

MHP İl Başkanı Aziz Aslan, parti teşkilatlarının katılımı ile yaptığı açıklamada, Başbakan’ın “http://m.kocatepegazetesi.com/”Kimse karşımıza Türklükle, Kürtlükle çıkmasın biz her türlü milliyetçiliği ayaklar altına almış bir iktidarız.” sözlerini ve mevcut politikaları ağır dille eleştirdi.

Aslan “Milliyetçiliği ayaklar altına almakla bu milleti ayaklar altına almış olmuyor musunuz? Milliyetçilik bu milleti kuran felsefedir ve Türk Milletini çok sevmektir. Milliyetçiliğe saldırmakla Atatürk’ün anayasasına ve bu aziz millete saldırmış olmuyor musunuz?” dedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl, Merkez İlçe, gençlik ve kadın kolları teşkilatlarının katıldığı basın açıklaması parti binası önünde yapıldı. Açıklamanın ardından Kocatepe Asri Mezarlığı içinde bulunan şehitliğe giden partililer dua ederek şehitlerden helallik istediler.
POLİTİKALAR SERT DİLLE ELEŞTİRİLDİ
MHP İl Başkanı Aziz Aslan yaptığı konuşmada, son günlerde Türk Milleti üzerinde oynanan oyunların kendisini fütursuzca gösterdiğini kaydetti. Bu oyunların herkesi derin düşüncelere gark ettiğini belirten Aslan, geleceğe yönelik endişelerin arttığını ifade etti. Bu düşünceleri paylaşmak için basın açıklaması yaptığını kaydeden Aslan; “Açıklamamıza katılanlar bu topraklar benim vatanım. Bu güzel albayrak benim bayrağım diyerek geldiniz. Cumhuriyetin kazanıldığı bu mübarek topraklarda benim damarlarımda akan kan Türk kanıdır diyerek geldiniz. Arap baharı ile sultanlığa özenenler yurdu yabancılara, ekonomiyi kaderine ve çözümü teröristlere terk ettiler. Sıfır sorun dediler ve sıfır komşu oldu ve herkesle kavgalı olduk. 2002’de sıfırlanmış terör yeninden canlandırılarak ülke kan gölüne döndürülmüştür. Besleme ve yandaşlarla bu süreç millete hazmettirilmiştir. Önce analar ağlamasın diye Habur rezaleti yaşatılmış sonrada 1500 vatan evladını analar göz yaşları içerisinde vatan toprağına tevdi etmiştir.” dedi.
PARTİSİNDEN MİLLİYETÇİLİK BEKLENEMEZ
MHP kanadından gelen ısrara rağmen AK Parti hükümetinin açılım konusunda ısrarcı davrandığını kaydeden İl Başkanı Aziz Aslan, iktidarın duvara tosladığını, Oslo’da ülkenin pazarlanarak, şereflerin malzeme edildiğini ileri sürdü. Terörle mücadele eden komutanların en ağır şartlarda mahkum edildiğini, bebek katilinin en etkili muhatap ilan edildiğinden yakınan Aslan; “Bebek katilinin yattığı yer lüks otel yapıldı. Analar ağlaya dursun, sıra vatan anasının nasıl parselleneceği ve milletin anasının nasıl ağlatılacağına geldi. Başbakan, ‘Kimse karşımıza Türklükle, Kürtlükle çıkmasın biz her türlü milliyetçiliği ayaklar altına almış bir iktidarız.’ diyor. Türkçülüğü Anayasa’dan çıkarmak isteyen birde ayrışmayı sağlayan Kürtçe’yi eğitim dili yaparak resmileştirmeye çalışan 36 etnik kökeni dilinden düşürmeyen, özerkliğe kapı aralayan bir lider ve partisinden zaten milliyetçilik beklemek mümkün değildir. Siz her türlü milliyetçiliği ayaklar altına alıyorsunuz. Ama biz öz ve öz vatan evlatları olarak Türk Milliyetçiliğini başımızın tacı yapıyoruz. Milliyetçiliği ayaklar altına almakla bu milleti ayaklar altına almış olmuyor musunuz? Milliyetçilik bu milleti kuran felsefedir ve Türk Milletini çok sevmektir. Milliyetçiliğe saldırmakla Atatürk’ün anayasasına ve bu aziz millete saldırmış olmuyor musunuz?” diye sordu.
TÜRKLER PEYGAMBERİN ÖVDÜĞÜ MİLLET
İstiklal Marşı’nda geçen milletin kim olduğunu soran MHP İl Başkanı Aziz Aslan, iktidara oy vererek baş tacı yapan milleti iktidarın sevip sevmediği sorularınıda sıraladı. Aslan; “Sağduyulu, demokratik ve sevgiye dayalı bir Türk Milleyetçiliği sizi niye rahatsız etmektedir? Yakında Türk sorunu diye birşey çıkartırsanız artık bu millet şaşırmayacaktır. Biz Türk Milleti olarak Peygamberimizin övgüsüne mazhar olmuş tek bir milletiz. Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV) ‘İstanbul bir gün mutlaka feth olunacaktır. Onu feth eden kumandan ne güzel kumandan onun askeri ne güzel askerdir.’ diye buyurmuşlardır. Benim Peygamberim bu milletin milliyetçiliğini emrederken siz kimsiniz ki milliyetçiliği ayaklar altına alıyorsunuz? Peygamberimiz milletimizi överken size mi düşmüş milletimize hakaret etmek? İşte biz böyle bir milletin mensubuyuz ve böyle olmaktan ta çok mutluyuz. Çünkü damarlarımızdaki dolaşan kan çok şükür ki TÜRK kanıdır. Bundan da gurur duyuyoruz. Peki, Ya siz?” diye konuştu.
VATANDAŞI SAĞDUYUYA DAVET
Bize göre Türk olmak şereftir ve şerefin tavizi olmaz. Bizler Türk Milliyetçisiyiz. Ya Siz?” diyen Aslan, sürekli hakarete uğrayan ve ayaklar altına alınan ama boya posa, lafa söze oy vermeye devam eden vatandaşlara seslendiğini belirtti. Aziz Aslan; “Diyorum ki, her yaptığına onay verdiğiniz, verdikçe de şımarttığınız ve kendi ellerinizle geleceğinizi kararttığınız bu zihniyete dur deme zamanı gelmiş ve geçmektedir. Biliyorum ki kafanız karışıktır. İtibarın yok, cebin boş ve huzurun yoktur. Milli, manevi değerleriniz ayaklar altında olduğu gibi, ekonomik ve sosyal yönden de yüzün gülmüyor. Hepimiz vebaldeyiz. Gelin hep birlikte sağduyulu olalım ve bin yıllık kardeşliğimizi bozdurmayalım. Başına getireceğin insanların cevheri aslisine dikkat et ki ocağın dağılmasın. Milliyetçiyim deyip de bu sürece katkı sağlayanları da vicdan muhasebesine davet ediyorum. Her halde söyleyecek bir şeyleri vardır.” şeklinde konuştu.
ARTIK MİLLET GEÇİT VERMEYECEK
Teröristle kucaklaşan milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldıracaklarını söyleyen iktidarın, onları da elebaşlarını da affedeceklerini söyleyen Aziz Aslan, 4. yargı paketi ile PKK’lılara affa hazırlandıklarını ifade etti. Şimdiden KCK’lıların tahliye edildiğini, söylenenlerin tersinin yapıldığını kaydeden Aslan şöyle konuştu: “Tek dil, bedelli askerlik, Arap baharı, füze kalkanı, BOP, AB, terör sorununda söylediklerinin tam tersini yapmadılar mı? Çözüm dedikleri şey, ülkeyi çözmek ve lime lime etmektir. Ağızlarına sakız ettikleri şu açılımın açılımını bir yapsalar da herkes bilse. Türkiye’yi İmralı canisine feda edip, başkanlığı kapmak istiyorsunuz. Bunun için AB, ABD, Barzani ve bölücülerle el ele vermiş ve bunların övgülerine mazhar oldunuz. Ama artık bu milletin övgüsüne mazhar olamayacaksınız. Kendini iktidar eden vatandaşa sırt dönen, ama yabancılara ve bölücülere kucak açan anlayışı hala hazmedecek ve yutkunacaklara da söyleyecek söz bulamıyoruz. En son AKP nin hoşgörü ve kontrolünde BDP’lilerin Karadeniz oyunu, Milliyetperver ve zeki Karadenizliler tarafından bozulmuştur. Demek ki artık bu millet size geçit vermeyecektir.”
“ONLAR İMRALI’YA BİZ ŞEHİTLİĞE GİDECEĞİZ”
Türkiye’nin sorunlar yumağından kurtulması için tek yolun MHP iktidarı olduğunu savunan İl Başkanı Aziz Aslan sözlerine şöyle devam etti: “Millî ve manevi değerler ayaklar altına alınmayacak. Adalet ve itibar sağlanacak, herkes hakkını alacak, yüzler gülecek. Güçlü devlet, millî iktidar olacak. Onlar İmralı’ya giderken, biz şimdi şehitliğe gideceğiz. Kur’an-ı Kerim okuyup, dua edeceğiz. Orada yatan gencecik fidanlardan helallik dileyeceğiz. Ruhları Şad olsun.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme