• Haberler
  • Gündem
  • Türkiye’yi gökmen, Afyon’u Gökmen Çiçek uçuracak

Türkiye’yi gökmen, Afyon’u Gökmen Çiçek uçuracak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin Milli Uzay Programı’nı açıkladı   Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 10 maddede özetlediği Milli Uzay Programı’na göre, Türkiye uzayda araştırma yapacak bilim insanları yetiştirecek. Amerika Birleşik Devletleri’nde astronot, Rusya’da kozmonot, Çin Halk Cumhuriyet’nde taykonot olarak adlandırılan bu bilim insanlarının, Türkiye’de 'gökmen' olarak adlandırılması bekleniyor. Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’in, Afyon’da göreve başladığı günden itibaren [&hellip]

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin Milli Uzay Programı’nı açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 10 maddede özetlediği Milli Uzay Programı’na göre, Türkiye uzayda araştırma yapacak bilim insanları yetiştirecek. Amerika Birleşik Devletleri’nde astronot, Rusya’da kozmonot, Çin Halk Cumhuriyet’nde taykonot olarak adlandırılan bu bilim insanlarının, Türkiye’de “gökmen” olarak adlandırılması bekleniyor.
Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’in, Afyon’da göreve başladığı günden itibaren kullandığı “Afyon’u uçuşa geçireceğiz”, “Afyon uçacak” sloganları, böylece isimle müsemma oldu.
Türkiye, uzaya gökmen ile uçacak, Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek de Afyon’u uçuracak.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Bakmadan Geçme