• Haberler
  • Spor
  • Türkiye'nin yıldızları Afyon'da belirlenecek – Kocatepe Gazetesi

Türkiye'nin yıldızları Afyon'da belirlenecek – Kocatepe Gazetesi

Çiğiltepe Spor Salonu'nda düzenlenen açılış seremonisine Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü Şube Müdürleri İsmail Barın ve İsmail Kılınç, antrenörler ve çok sayıda sporcu katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Spor Şube Müdürü İsmail Barın konuşma yaptı. İsmail Barın, '3 gün boyunca ilimizde sizleri ağırlamaktan son derece mutlu olacağız. Müsabakaların fair-play içerisinde [&hellip]

Çiğiltepe Spor Salonu’nda düzenlenen açılış seremonisine Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü Şube Müdürleri İsmail Barın ve İsmail Kılınç, antrenörler ve çok sayıda sporcu katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Spor Şube Müdürü İsmail Barın konuşma yaptı. İsmail Barın, “3 gün boyunca ilimizde sizleri ağırlamaktan son derece mutlu olacağız. Müsabakaların fair-play içerisinde centilmence geçmesini, hak edenin kazanmasını ve kazasız belasız müsabakalar geçirmenizi temenni ediyor, tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi.
Bursa, İzmir, Denizli, İstanbul Anadolu, İstanbul Avrupa, Manisa, Çankırı, Isparta, Kayseri, Osmaniye, Antalya ve Konya illerinin katıldığı Erkekler Voleybol Yarı Final müsabakaları Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak.
Bursa, Kocaeli, İstanbul Anadolu, Denizli, İstanbul Avrupa, İzmir, Ankara, Adana, Konya, Kırıkkale, Antalya ve Kayseri il grupları katıldığı Kızlar Voleybol Yarı Final müsabakaları Çiğiltepe Spor Salonu’nda yapılacak.
20-22 Nisan tarihleri arasında A, B ve C gruplarında yapılacak müsabakalar sonucunda gruplarında ilk ikiye giren takımlar finale adını yazdıracak.

Bakmadan Geçme