'Türkiye'nin umudu DEVA Partisi'dir'

DEVA Partisi İl Başkanı Kadir Daylık, partisinin hazırladığı Tarım Eylem Planı ile sorunların çözümü noktasında çalışan, öneriler sunan tek siyasi parti olduğunu belirtti. Daylık, 'Türkiye'nin umudu DEVA Partisi'dir' dedi   Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Daylık ve beraberindekiler bazı mahallelerin muhtarlarını ziyaret etti. DEVA Partisi heyeti Yunus Emre Mahallesi Muhtarı Şule [&hellip]

DEVA Partisi İl Başkanı Kadir Daylık, partisinin hazırladığı Tarım Eylem Planı ile sorunların çözümü noktasında
çalışan, öneriler sunan tek siyasi parti olduğunu belirtti. Daylık, “Türkiye’nin umudu DEVA Partisi’dir” dedi

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Daylık ve beraberindekiler bazı mahallelerin muhtarlarını ziyaret etti. DEVA Partisi heyeti; Yunus Emre Mahallesi Muhtarı Şule Öztürk, Hamidiye Mahallesi Muhtarı Murat Keskin’le mahallelilerle bi raraya geldiler. Ziyaretlerde DEVA Partisi’nden İl Başkanı Kadir Daylık’ın yanı sıra; Selçuk Altıntuğ, Burak Açıkgözoğlu, Ayşen Deniz, Gürkan Bal ve Nevzat Arslan katıldılar.
DEVA Partisi İl Başakanı Kadir Daylık mahalle ziyaretleri ardından açıklama yaptı. Esnafın bir hayli endişeli olduğunu belirten Daylık şunları kaydetti: “Bir fırıncı esnafının söylemiş olduğu rakamlar ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik krizi gözler önüne sermiştir. Fırıncı esnafımızla yaptığımız sohbette geçen yıl 150,00 TL olan 50 kilogramlık unun çuvalı bu gün itibariyle 500,00 TL’ye yaklaştığını öğrendik. Bu rakamın sene sonuna kadar 1000,00 TL olacağı artık kaçınılmaz bir gerçektir. Artık piyasaya güven yoktur. Fiyat istikrarsızlığı devam etmektedir.”
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme