• Haberler
  • Hayatın İçinden
  • Türkiye’nin Konuştuğu Vahşette Yeni Perde. Müge Anlı Adam Çekilen Kıyma Makinesiyle Stüdyoda

Türkiye’nin Konuştuğu Vahşette Yeni Perde. Müge Anlı Adam Çekilen Kıyma Makinesiyle Stüdyoda

Müge Anlı’da geçtiğimiz hafta herkesi şok eden bir olay gündeme geldi. Bir ailenin evde bir adamı öldürüp kıyma makinesinde çektiği ve lavabodan akıttığı iddiası adeta kan dondurdu. Günlerdir konuşulan kıyma makinesi Müge Anlı canlı yayına getirildi.

Tüm Türkiye günlerdir Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme getirilen kıyma makinesi cinayetini konuşuyor. Nikahsız yaşadığı Güllü’nün evden kaçtığını söyleyen Mehmet programa katıldı ve sonrasında ise kan donduran iddialar ortaya çıktı.

Haber
CESEDİ KIYMA MAKİNESİNDE ÇEKTİLER

Güllü Çolak bulundu ancak sonrasında yayına katılan akraba Ahmet, bir cinayet işlediklerinden bahsetti. Güllü ve annesinin yıllar önce bir adamı öldürüp cesedi kıyma makinesinden çektiklerini anlattıklarını söyleyen akrabanın bu iddiası ağızları açık bıraktı.
İddiaya göre, cinayet işlendikten sonra makineden salça çekip dışarıya satan aile makineyi sonrasında da elden çıkardı. 10 bin TL gibi yüksek bir değeri olan makine, satın alan kişinin ifadesine göre 500 TL’ye verildi.
‘METAL KAŞIĞI BULGUR TANESİ KADAR PARÇALIYOR’

Güllü, bu iddiayı yalanlasa da satın alan kişi bu makineyi Güllü’nün abisinden aldığını söyledi. Anlı, iddialara göre makinenin içine düşen metal kaşığı bulgur tanesi kadar parçaladığını da aktardı. Kıyma makinesini Mehmet’in başkasına sattığı iddia edilmişti. Yayının ardından bir izleyici, bahsi geçen kıyma makinenin annesine satıldığını ileri sürdü. İzleyici, “makine kemiğin formunu değiştirecek kadar güçlü bir makine. Annem yanlışlıkla içine metal kaşık düşürmüştü, kaşık bulgur tanesi gibi küçüldü” iddiasında bulundu.
Herkesin merak ettiği o makine bugün canlı yayına getirildi. Programdaki o anlar kısa sürüde gündem oldu. Gizli tanık, Güllü’nün kardeşi Mehmet Çolak’ın define işleriyle ilgilendiğini, Mehmet Çolak ve bir adamı define ararken gördüğünü, define aranan cihazın üzerinde bir etiket olduğunu, etiketin üzerinde mavi kalem ile “Mehmet Bayır” yazdığını, cinayete kurban giden adamın Mehmet Bayır olabileceğini ifade etti.
Müge Anlı ise “Bu makine eski bir makine… Böyle demir kaşık çekebilecek, insanın öldürülüp cesedinin yok edilmesi için kullanıldığı söylenen sanayi tipi makinelerin ev ortamına olacaksa da bir alıcısı, kim aldı kim etti, kayıt altına alınarak satılması lazım. Demek ki bu makineler kayıt altına alınmadan satılmamalı. Suçu örtbas iddia edilerek kullanıldığı iddia ediliyor.” diye konuştu.
NE OLMUŞTU

Başkasıyla evli olan ve Güllü ile aşk yaşayan Mehmet ise Müge Anlı ile Tatlı Sert’e katıldı. Mehmet genç kadının bulunması için Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi.

Güllü ise yayına bağlanıp Mehmet’ten şiddet gördüğünü istismara uğradığını söyledi. Mehmet’in kendisinden sonra iki evli kadını daha kaçırdığını, bu kadınları kandırıp altınlarını aldığını, o kadınların da yuvasını yıktığını anlattı. 6 Haziran tarihli canlı yayında ise inanılmaz gelişmeler yaşandı.
KUZENİ DİYE TANITTI

Güllü’nün eski eşi Murat da canlı yayına katıldı. Murat, Mehmet ile Güllü’nün kendisini aylarca kandırdığını açıkladı. Mehmet’in evlerine geldiğini ve kendisini Güllü’nün kuzeni olarak tanıttığını söyledi.

OĞLU MEHMET’TEN ÇIKTI

Güllü ile evliliğinden olan çocuğunun Mehmet’ten çıktığını anlattı. O anlarda Murat gözyaşlarını tutamadı. Çocuğun hala üzerinde kayıtlı olduğunu söyleyen Murat, Mehmet’in kendisinden kaçtığını söyledi. Mehmet bu iddiaları reddetti.
“ADAMI KIYMA MAKİNESİNDE ÇEKTİLER”

Güllü’nün akrabası Ahmet’in iddiaları ise olayın bambaşka bir boyuta evrilmesine sebep oldu. Genç kadının para için birliktelikler yaşadığı iddiasını ortaya attı. Ahmet daha sonra kan donduran bir iddia ortaya attı. Bir adamın öldürülüp kıyma makinesinde çekildiğini anlattı.

Ahmet söz konusu iddialarını şu şekilde sürdürdü:

Halam Güllü, annesi Cennet ve halam Güllü’nün erkek kardeşi olan Durdu amcam Kahramanmaraş’ta yine bir adama musallat oldular demişsin ki Mehmet sen de biliyormuşsun bunu. 7-8 yıl önce oldu bu olay. Adam çok zengindi çok paralarını yediler. Adam da işi uyanınca bunlara taktı, belalı bir adamdı. Hatta Durdu Amcam bu adamdan korktuğu için adını Taner olarak değiştirdi. Adamdan kurtulamayınca adamı eve konuşmak için çağırdılar ve evde öldürüp kıyma makinesinde çektiler. Cennet babaannem sürekli o adam ne pis kokmuştu diye anlatırdı demiş Ahmet” ifadelerini kullandı.
Korkunç iddiayı Müge Anlı ekibiyle paylaşan Ahmet, ayrıca şunları söyledi:

“Tam olarak kimi tehdit ettiklerini bilmiyorum ama telefonda biriyle konuşuyorlardı. Adamı tehdit ediyorlardı. Biz adamı böyle böyle yaptık. Gittiğimiz yerlerde anlatıyoruz. Sana neler neler yapmayız diye tehdit ediyorlardı. Adamı kıyma makinesinde çektik. Affedersiniz lavaboya kanını akıttık. Kimse bulamadı bizi. Şeklinde tehdit ettiler. Evinde salça yapımı için kullandığı kıyma makinesi vardı”

Adamın kim olduğu ile ilgili detay bilmediğini söyleyen akraba, bu adamın Güllü’nün başkalarından yaptığı ve ilk kocası Murat’ın üstüne yazdırdığı kızlarından birinin babası olduğunu düşündüğünü söyledi.
Müge Anlı “Şimdi kim bu adam bilmiyoruz tabii yani birileri de demek ki bir adamı Kahramanmaraş’ta kayıp olarak arıyor herhalde. Yani şimdi Ahmet de bunu söyleyince dedim ki böyle bir şey varsa biz bunu saklayamayız. Biz de suçlu olmuş oluruz yani böyle bir suç eğer evde konuşuluyorsa. Bir de ne pis kokmuştu diye anlatırlardı diye çocuk duymuş. Öldürüp kıyma makinesinde çektiler diyor.” ifadelerini kullandı.
İDDİALARIN ODAĞINDAKİ İSİMLER YAYINDA

Programın 7 Haziran tarihli yayınında Güllü’nün ağabeyleri Durmuş Çolak ve Bayram Çolak da stüdyoya geldi. Ağabeyleri Güllü hakkında şoke edici suçlamalarda bulundu. Güllü Çolak ve annesi cennet Çolak ise yayına bağlanarak bu suçlamalara cevap verdi.

KIZLARIMI İSTİSMAR ETTİ

Güllü Çolak’ın 2 kız çocuğunu yetiştirme yurduna verdiği öğrenildi. Çocukları neden yurda verdin sorusuna Güllü Çolak’ın verdiği yanıt ise olay oldu. Çolak, Mehmet Genç’in kızlarını sıkıştırdığını ve istismar ettiğini bu nedenle yurda verdiğini söyledi.
“KENDİLERİ ETİ YEMEDİ”

Yayına bağlanan ikili tüm suçlamaları redderek “Biz inek aldık. Onu çektik” açıklamasında bulundu.
Cennet’in torunu Sibel’in ise Ahmet’e mesaj attığı ortaya çıktı. Olaydan haberdar olduğunu söyleyen Sibel söz konusu mesajda, “Bize et yaptılar. Hepimiz yedik o eti. Babaannem evde çekilen eti yemedi. ‘O makineden çıkan hiçbir şeyi içim kaldırmıyor’ dedi. Bize eti yedirdi. Kendisi yemedi. İnşallah bize adamı yedirtmemişlerdir. Güllü Çolak bana bıçakla öldürdüğünü babaannemin de yerleri sildiğin söyledi” ifadelerini kullandı.
“ERKEK KARDEŞİ DE İŞİN İÇİNDE”

Cennet Çolak bu sözlere, “Ben kıymayı yiyorum. Midem bulanmıyor Eti ve kıymayı seviyorum” şeklinde yanıt verdi.
Anlı’nın ekibi, Mehmet’in de dünkü yayından sonra otelde verilen köfteyi yemediğini söyledi. Güllü Çolak’ın abisi Durmuş Çolak, ise olayın içinde erkek kardeşleri Taner’in de olduğunu söyledi.

“ET GÖRÜNCE MİDESİ BULANIYOR”

Durmuş Çolak “Bu olayı bana anlattılar ama kimi öldürdüğünü söylemediler. Ben jandarmaya şikayet ettim ama kanıtım olmadığı için bir sonuç çıkmadı. Borçlu oldukları kişiyi öldürüp kıyma makinesinden geçirmişler. Annemin kıyma görünce midesi bulanıyor. Kıyma yiyemiyor. Taner’in adı Durdu. 6 tane karısı var. Kendine estetik yaptırdı” açıklamasında bulundu.
Taner, bu sözlere; “Benim adımla ve soyadımla dalga geçiyorlardı o yüzden değiştirdim. ” dedi. Bu iddialara Cennet Çolak, “Benim kıyma olayından haberim yok. Abilerinin bana husumeti var” diyerek yanıt verdi. Güllü Çolak, “Böyle bir şey varsa ispatlasınlar. Yalan söylüyorlar. Ahmet 14 yaşında kız kaçırdı. Ben tepki gösterince bana düşman oldular” dedi.

“SALÇA YEMEZDİ”

Yayına Güllü Çolak’ın erkek kardeşi Mehmet’in 7.eşinin sözleri ise hayrete düşürdü. İsmini vermek istemeyen izleyici, “Cennet salça yapıp satardı asla kendisi o makineden çekilmiş salçayı yemezdi. Dışarıdan alırdı” dedi.

Akrabaları, Güllü Çolak’ın evde yemek yaparken, “Kimse benim gibi ne domates ne de insan doğrayamaz” şeklinde sözler söylediğini ifade etti.
Yayına bağlananlar olayın içinde Mehmet’in de olabileceğini söyledi. Müge Anlı ekibinden Kadriye, Mehmet’in programa ilk geldiği zamanlarda kendisine bu olayı itiraf ettiğini ve Mehmet isimli başka bir adamın kıyma makinesinden geçirildiğini doğruladığını ifade etti.
“BENİM KOCAMA DA KIYACAKLARDI”

Güllü Çolak ve Mehmet Taşpınar’ın eski komşusu Hatice Ekiz olayı aydınlatacak açıklamalarda bulundu. Ekiz, “2023 yılında beni dolandırdılar. Benim eşimle sorunlarım vardı. Mehmet bana istiyorsan kaldırıp, dövdüreyim dedi. Adam öldürmesi çok kolay. Adamı kıyma makinesinde çekiyorlar salça gibi bir şey oluyor dedi. Bu olay 2012 yıllarında olmuş. İri yarı ‘Dünyayı ben yarattım diyorlardı’ ama yeri gelince kıyma makinesinde kıtır kıtır çekilmeyi de öğrendiler’ dedi. ‘İstiyorsan senin eşini de çektireyim’ dedi bana. Cinayetin düğümünü çözecek kişi Mehmet.” dedi.
Mehmet’in işin içinde olduğunu düşünen Hatice Ekiz, ” Mehmet. O makineyi satmış olabilir, cinayeti temizlemiş olabilir. Mehmet’e ‘Para’ de, dünyayı yakar” diye konuştu.

“SENİN İPLERİN BENİM ELİMDE”

Ahmet de bu iddiaları doğrulayan bir açıklamada bulundu. Ahmet, “Güllü, bir gün Mehmet’ten yoğurt istedi. Mehmet getirmeyeceğim dedi. Sonra Güllü, senin iplerin benim elimde diyerek Ahmet’i korkuttu. Ahmet 15 dakika içinde yoğurt getirdi.” ifadelerini kullandı.

Hatice Hanım, kıyma makinesinde çekildiği söylenen kişi gibi Mehmet’in de define işleriyle uğraştığını da iddia etti. İddiaların odağındaki Mehmet ise “Benim kendisiyle bir samimiyetim yok. Kendisini tanımam. Hiç tanışmadık” dedi.
GÜLLÜ TANIDIĞINI DOĞRULADI

Güllü ise ‘Tanıyor Müge Abla, gece saat 12’de fabrikadan alıp evine bıraktı. Mor arabasıyla. Hatice’nin bana attığı mesajlar var. “Mehmet benim paramı getirsin sonu iyi olmayacak” dedi. Arabasının lastiklerini kestiler. Tutanakları var. İşin gücün yalan dolan” şeklinde konuştu.

KIYMA MAKİNESİ BULUNDU

Müge Anlı’da söz konusu kıyma makinesinin bulunduğunu ifade etti. Anlı, “Bahsedilen makineye yanlışlıkla metal kaşık düşmüş. Kaşık toz haline gelmiş. Çok güçlü yani” dedi.

BAŞKA BİR KADINI DAHA KAÇIRMIŞ

Mehmet’in Ayşe Gökburun isimli bir kadını da kaçırdığı öğrenildi. Bu durum üzerine Anlı, Mehmet’e “Sen 7 bela Hüsnü gibisin yorumunda” bulundu.

TANIMIYORUM DEMİŞTİ GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Ayşe Gökburun’u tanımadığını iddia eden Mehmet’in Ayşe ile 6 yıllık bir birliktelik yaşadığı ortaya çıktı.
Olaya ilişkin konuşan Ayşe, “Mehmet kendisini bana polisim diye tanıtı. Bir gün parkta oturuyorduk. Kocam görmüş bizi bunun ardından ben evden çıktım. Mehmet’in annesinin evinde kaldım. Bizi bir arada oturtmaya kalktı. Güllü yüzünden ayrıldık. Mehmet ile çocukları varmış. Güllü ve çocuklarını 1 hafta evimde misafir ettim. Mehmet benden önce Güllü ile beraberlik yaşamış. O beraberlikten çocuğu olmuş. Çocuk için yaptıkları DNA testinin ücretini de beden aldılar. Güllü, bizi rahat bırakmadı. Mehmet, Güllü yüzünden beni dövdü. ” dedi.
AYŞE’NİN EVİNE ERKEK GÖNDERMİŞ

Bu iddialara Mehmet, Güllü’nün Ayşe’ye iftira attığını söyleyerek, “Güllü, Ayşe’nin evine erkek göndermiş. Ayşe, bir gün kapıda bir erkek var diye beni aradı. Güllü, sürekli Ayşe’ye kara çalmaya çalıştı” dedi.

YAYINDAN AYRILDI

Tüm yaşananların ardından Mehmet, kalbi sıkıştığını söyleyerek yayından ayrıldı.
KIYMA MAKİNESİ GÖRÜNTÜLENDİ

Güllü Çolak ve ailesinin değeri 10 bin TL olan kıyma makinesini 500 TL’te Fatma Hanım ve oğluna sattıkları ortaya çıktı.
Yayına bağlanan Fatma Hanım ve oğlu bahsedilen makinenin kendilerinde olabileceğini düşündüklerini söyleyerek, “Makineyi aldığım kişi Güllü’nün kardeşi Taner’e çok benziyordu. Burnu benzemiyordu. Geçen yıl annem tarhana yaparken, içine metal kaşık düşmüş. Onu bulgur boyutuna getirmiş. Makinenin bazı yerlerinde çekiçle vurulma izleri var” dedi.

Müge Anlı, salça makinesine de ulaştı. Diğerinin aksine bu makinenin küçük olduğu görüldü. Salça makinesi Güllü Hanım’ın ablasında çıktı. Ablası, “Bu makinede et çekilmez. Fazla miktarda biber koyduğumuzda bile tıkanıyor” dedi.
TANER NEDEN ESTETİK AMELİYAT OLDU

Taner, bu iddialara “Bunların hepsi kiralanmış kişiler. Ben o tarihlerde buralarda değildim” diyerek yanıt verdi.

Kardeşleri yayına bağlanan izleyicilerin ‘burnu benzemiyordu’ demesinin nedeninin Taner’in çeşitli estetik ameliyatlar geçirmiş olması olabileceğine dikkat çekti.

Taner, burnunu nefes alma problemi yaşadığı için estetik yaptırdığını, ayrıca dişlerini yaptırdığını da ifade etti.

Durmuş Çolak ve Bayram Çolak Taner’in kendilerinin kardeşleri olmadığını Cennet Çolak’ın gayrimeşru ilişkilerinden dünyaya geldiğini söyledi.
MAKİNE TAKILDIĞI İÇİN ÇEVRESİNE VURDULAR

Ahmet, Güllü’nün olayı kendisine anlattığını söyleyerek, “Makinenin çevresindeki vurulma izlerinin nedeni adamı makinede çekmeleri. Makine takılınca halam Güllü fişini çekmiş. Çekiçle kenarına vurmuş.” dedi.

Geçtiğimiz yayının ardından aile kıymadan tiksinmediğini ispat etmek amacıyla lahmacun yedi.

Cennet Çolak’ı lahmacunu yedikten sonra öksürük tutması dikkat çekti.
Yayına bağlanan bir görgü şahidinin ifadesi de oldukça ilginçti. Görgü şahidi, ” Güllü Çolak’ın en küçük kardeşi Mehmet Çolak define arıyordu. Yanında bir kişi daha vardı. O bölgede tarama yaptılar. Tarama yaptıkları cihazın üzerine Mehmet Bayır yazıyordu. Köyümüzde böyle bir kişi yok.” dedi.

Güllü, Mehmet Bayındır diye birisini tanımadığını belirtti.

Bakmadan Geçme