• Haberler
  • Genel
  • Türkiye'nin kaynak sorunu yok – Kocatepe Gazetesi

Türkiye'nin kaynak sorunu yok – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar CHP Milletvekili Adayı Mehmet Ecer seçim çalışmalarını ilçe ve beldeleri dolaşarak sürdürüyor. Ecer, CHP'nin seçim bildirgesinden sonra ortaya atılan kaynak yok sözlerine Türkiye'nin kaynak sorunu olmadığını belirterek cevapladı CHP Milletvekili adayı Mehmet Ecer, İhsaniye, Gazlıgöl, Karacaahmet, Döğer ve çevresinde seçim çalışması yaptı. Eşi Emel Ecer'inde destek verdiği Mehmet Ecer, çiftçileri ve emeklileri dinledi. ÇİFTÇİNİN [&hellip]

Türkiye’nin kaynak sorunu yok

Afyonkarahisar CHP Milletvekili Adayı Mehmet Ecer seçim çalışmalarını ilçe ve beldeleri dolaşarak sürdürüyor. Ecer, CHP’nin seçim bildirgesinden sonra ortaya atılan kaynak yok sözlerine Türkiye’nin kaynak sorunu olmadığını belirterek cevapladı

CHP Milletvekili adayı Mehmet Ecer, İhsaniye, Gazlıgöl, Karacaahmet, Döğer ve çevresinde seçim çalışması yaptı. Eşi Emel Ecer’inde destek verdiği Mehmet Ecer, çiftçileri ve emeklileri dinledi.
ÇİFTÇİNİN HALİ PERİŞAN,
TÜRKİYENİN KAYNAK SORUNU YOK
CHP’nin Atatürk’ün kurduğu bir parti olduğunu belirten Ecer, kalkınmamın tarımdan ve kırsaldan olacağını ön gören Atatürk’ün “Köylü milletin efendisidir” sözünü boşuna söylemediğini hatırlattı.
CHP’nin olmadığı dönemlerde tarım sektörü gözden düşürülerek mısırı, hatta samanı bile yurt dışından alan bir ülke haline getirildiğini ileri süren Ecer, “Türkiye bir tarım ülkesi, her yöresinde farklı ürünlerin yetiştiği, dünyada kendi kendine yeten ender ülkelerden birisiyken tarımda bile dışa bağımlı olduk. CHP’nin en büyük projelerinden birisi tarım sektörü içindir. Daha modern, daha verimli, daha karlı bir tarım ve hayvancılık sektörü için projeler hazır. Bunların en başında mazot fiyatları olacak. CHP hükümetiyle birlikte mazot 1.5 lira olacak. Biz bunu söyledikten sonra hükümet ayağa kalktı kaynak nerede diye? Bu ülkenin kaynak sorunu yok” dedi.
Mehmet Ecer sözlerini emeklilerin kazanımları ile sürdürdü: “Emekliler hiç merak etmesin. İlk yapılacak olan Dini Bayramlarda birer maaş ikramiye. İkincisi en düşük emekli maaşı 1.500 TL olacak. Emekliler arasındaki maaş farklılıkları ortadan kalkacak. Gelişmiş ülkelerde olduğu gibi emekliler, emekliliğin keyfini sürecek. Ek iş yapmayacak, rahat ve insanca bir hayat sürecekler” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme